szombat, június 22, 2024
Korábbi hirdetéseink

Hirdetések 2016. november 20.

Krisztus Kriály vasárnapja


– A hét jeles napjai: Ma Krisztus, a mindenség Királya ünnepe van, hétfőn Szűz Mária bemutatása a templomban, kedden Szt. Cecília, szerdán Szt. I. Kelemen pápa és Szt. Kolumbán, csütörtökön vietnámi szent vértanúk, pénteken Alexandriai Szt. Katalin ünnepe lesz.

– Szeretettel köszöntjük a névnapjukat, születésnapjukat, valamint házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreinket!

– Ma országos gyűjtés van a Karitász javára.

– Mától két hétvégén templomunkban is megtekinthető a Márton Áron vándorkiállítás.

– Ma a „Képmás” c. magazin terjesztői jönnek árusítani kiadványukat. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.

– Ma du. lesz az Erzsébettelepi templombúcsú ünnepe: 1 órakor misztériumjáték, 2-kor az ünnepi szentmise kezdődik, azt követően pedig agapéra várják a kedves Testvéreket.

– Idén is megrendezésre kerül a hagyományos népi betlehemes, amelyet plébániánk gyermekei adnak elő. A szereplők december 20-án, 21-én és 22-én jelenítik meg a Megváltó születésének történetét otthonainkban. Aki szívesen fogadná a betlehemezőket, a szórólapon és a Hirdetőtáblán található elérhetőségen jelentkezhet. A szereplőknek az első próba jövő vasárnap lesz, a 9-es szentmise után.

– November 21-én, hétfőn 14 órakor orgona koncert lesz templomunkban. A belépés díjtalan.

– November 26-án, szombaton du. 3 órától közös adventi koszorúkötés lesz a közösségi házban. Aki tud hozni saját koszorúalapot, a templom kijáratánál található Jelentkezési lapon ezt is szíveskedjen jelezni, hogy tudjuk hány darabot szerezzünk be.

– Jövő vasárnap a 9-es misén lesz az adventi koszorúk megáldása, amely alkalomra nem csak a közösen készített koszorúkat hozhatják.

– Jövő vasárnap a fél 11-es misén Mária Rádió készít felvételt templomunkban, előtte való szerdán, november 23-án fél 11-kor a közösség vezetőivel készít közös felvételt a közösségi házban.

– Rorate misék adventben hétfőtől szombatig lesznek minden reggel fél 7-kor, az esti misék és előtte való gyónási alkalmak továbbra is a megszokott időben lesznek.

– December 9-11. között újból lesz „Adventi Túra Fiúknak” a Börzsönyben. Részletek a Hirdetőtáblán és a szórólapon olvashatók. Még van néhány hely az általános iskola 4-ik és 10-ik osztály közötti fiúk számára.

Comments are closed.