kedd, május 21, 2024
Korábbi hirdetéseink

2017. decmber 24. , Advent 4. vasárnapja

Advent 4. vasárnapja

1. A héten Urunk születésének az ünnepe, Szent István vértanú, Szent János apostol, Aprószentek és a Szent család ünnepe lesz.

2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.

3. Köszönjük a karitász segítőknek, hogy az egész adventben a Rorate misék után forró teával, zsíros kenyérrel és egyéb finomságokkal készültek, hogy megvendégeljék az agapéra érkezőket.

4. Ma délután 4 órakor kezdődik a betlehemes előadás, amelyben az ifjúság a Megváltó születésének történetét jeleníti meg.

5. Ma éjfélkor kezdődik az ünnepi szentmise, holnap, Urunk születésének ünnepén vasárnapi miserend szerint lesznek a szentmisék.

6. Ünnepek alatt változik az irodai szolgálat és a miserend, amelyről a hirdetőtáblán, a honlapon és a Szív-Hang újságban is tájékozódhatunk. A korábban meghirdetetett miserendhez képest szerdán, december 27-én reggel is, és este is lesz mise.

7. Jövő vasárnap, december 31-én Szent Család vasárnapja lesz. Ezen a napon a reggel 9 órai szentmisén lesz a családok megáldása, az esti 6 órai szentmise pedig év végi hálaadó szentmise.

8. Köszönjük azon Testvéreknek, akik már rendezték az idei egyházi hozzájárulásukat! A befizetés történhet készpénzben az irodában vagy a sekrestyében, csekken, vagy átutalással a Pestszentlőrinci Főplébánia számlájára (11718000-20010063). Nagyon köszönjük!

miserend dec. 24- 30. 

karácsonyi_miserend