szombat, június 22, 2024
Korábbi hirdetéseink

2017. Szeptember 17.

Évközi 24. vasárnap


1. Kedden Szt. Januáriusz, szerdán kóreai vértanúk, csütörtökön Szt. Máté evangélista, szombaton Pietrelcinai Szt. Pió ünnepe lesz.

2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.

3. A ministráns közösség szeretettel várja minden régi és új, az oltár szolgálatára kész tagját vasárnaponként ¼ 9-re a hittanteremben.

4. Ezen a hétvégén, mint minden hónap 3-ik hétvégéjén, templomunk felújítására gyűjtünk.

5. Ma a 9-es mise után rövid megbeszélés lesz a nővéreknél az elsőáldozó gyermekekkel és szüleikkel, esti mise után pedig a plébánián találkozunk a bérmálásra készülőkkel.

6. A mára meghirdetett Családi Nap, az időjárásra való tekintettel október 3-ik vasárnapján, okt. 15-én lesz megtartva. Ma azonban kezdetét veszi a zsíroskenyerezés a kultórházban, amely továbbiakban minden hónap 2-ik és 4-ik vasárnapján lesz.

7. Szombaton, szeptember 23-án családos zarándoklat lesz az Erzsébettelepi Plébánia szervezésében, ahová környékbeli plébániák családjait is szeretettel várják. Részletek a plakáton olvashatók.

8. Szeptember 30-án, szombaton a nővéreknek lesz jubileumi ünnepségük, amelyre kedves Testvéreket is szeretettel várják. Részletek a plakáton olvashatók.

9. Köszönjük azon Testvéreknek, akik már rendezték az idei egyházi hozzájárulásukat! A befizetés lehetőségei: személyesen a sekrestyében vagy az irodában, csekken vagy átutalással.