péntek, szeptember 22, 2023
Korábbi hirdetéseink

2017. Szeptember 24.

 

1. Ma Szentírás vasárnapja van. Törekedjünk kiemelt figyelmet fordítani annak a Könyvnek, amelyben Isten emberi szavakon keresztül szól hozzánk. Ma a 1 11-es mise után esti szentmiséig folyamatos Szentírásolvasás lesz és zsoltáréneklés a templomban. Szeretettel várunk mindenkit hosszabb-rövidebb időre.

2. Kedden Szt. Kozma és Damján, szerdán Páli Szt. Vince, csütörtökön Szt. Vencel és Fülöp-szigeteki vértanúk, pénteken Szt. Mihály, Szt. Gábor és Szt. Rafael főangyalok, szombaton Szt. Jeromos ünnepe lesz.

3. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.

4. Szombaton, szeptember 30-án, a nővéreknek lesz jubileumi ünnepségük, amelyre kedves Testvéreket is szeretettel várják. Részletek a plakáton és a honlapon olvashatók. Az esti 6 órai ünnepi szentmisét bíboros főpásztorunk fogja celebrálni.

5. Jövő vasárnap délelőtti és esti mise után elkezdődik a Katalin Napi Jótékonysági Bál belépőjegyeknek az árusítása, amely november 25-én, szombaton lesz a Rózsa Művelődési Házban. Idén a Dohnányi Ernő Zeneiskola támogatására gyűjtünk. A jövőbeli bálokkal is olyan helyi intézményeket kívánunk támogatni, amelyek meghatározó értéket képviselnek. A jótékonysági cél támogatása a Támogatói jegy megvásárlásával is lehetséges.

6. Részben már elkezdődtek, illetve ezen a héten fog elkezdődni a többi plébániai hittanóra is a gyermekeknek, a fiataloknak és a felnőtteknek egyaránt, amelyről részletek a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

7. Bibliaórára azon felnőtteket várjuk keddenként az esti mise után, akik mélyebb ismeretekkel szeretnének gazdagodni a Szentírás tanításából.

8. A katekumenátus (okt. 11-től kezdődik) azon felnőtteknek kínál hitismereti lehetőséget, akikben csak most kezd ébredezni az Isten utáni érdeklődés.

9. Köszönjük azon Testvéreknek, akik már rendezték az idei egyházi hozzájárulásukat! A befizetés lehetőségei: személyesen a sekrestyében vagy az irodában, csekken vagy átutalással.

MentésMentés