péntek, szeptember 22, 2023
Korábbi hirdetéseink

2018. november 18.

Évközi 33. vasárnap

1. A héten Árpád-házi Szent Erzsébet, a Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban, Szent Cecília, Szent I. Kelemen pápa, Dung-Lac Szent András és társai (vietnami vértanúk) és Krisztus, a mindenség királya ünnepe lesz.

2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.

3. Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Karitász javára.

4. Novemberben hétfőnként, szerdánként és péntekenként a reggeli szentmisék elhunyt szeretteinkért lesznek felajánlva. Miseszándékok és adományok továbbra is a kijáratnál (a padok mögött) található nagyperselybe dobhatók be.

5. Mostantól a téli időszakban a Wlassics utcai karitász-ház csütörtökönként délután 3-5 óráig lesz nyitva.

6. Csütörtökön este 20 óra 21 perctől Apa-kör lesz a plébánián.

7. Szombaton, Krisztus Király előestéjén az Eukarisztikus Kongresszusra készülve országos Szentségimádásban vesz részt plébániánk is. Az esti szentmise előtt 5-től 6-ig lesz a szentségimádás. Legyünk minél többen, aki teheti, regisztráljon a honlapon.

8. Szombaton este Katalin-bál lesz. Jegyárusítás ma a 9-es, a ½ 11-es és a 18 órás szentmisék után lesz, illetve a plébánián irodai időben. Részletek és elérhetőség a plakáton és a honlapon olvashatók.

9. November 24-én és 25-én, vagyis következő hétvégén a szentmisék előtt és után jótékonysági vásár lesz az arlói Elfogadlak Alapítvány javára, melyet Szent Ferenc Kisnővérei vezetnek. A vásáron gyógyteákat, házi lekvárt, házi szappant, valamint fokhagymát kínálnak a nővérek és munkatársaik. A befolyt adományokból a helyi nagy szegénységben élő családokat, gyermekeket, fiatalokat támogatják. Nagylelkű segítségüket köszönjük.

10. November 29-én, csütörtök reggel 8 órától lesz a plébánia szolgálati lakásának a festése. Kérjük, hogy aki tud jönni segíteni, jelezze szándékát személyesen vagy e-mailben előtte való hétfőig.  

11. November 30-án, pénteken este 7 órakor lesz a 2019. évi plébániai programok  megbeszélése, amelyre szeretettel hívunk mindenkit a közösségi házba. A megbeszélés nem zártkörű, mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne részt venni a plébániaközösségünk életében.

12. December 2-án, vasárnap az esti mise után ifjúsági összejövetel lesz a nővéreknél. Ezúttal nem pizza lesz, hanem szabaduló szoba! Részletek a plakátokon.

13. Idén is szeretnénk megtartani a Szent Miklóst váró ünnepséget a gyermekeknek, aminek szervezéséhez kérünk segítséget. Jelentkezni a sekrestyében, a plébánián vagy az atyáknál személyesen lehet.

14. Segítséget szeretnénk kérni a december 24-i pásztorjáték megszervezéséhez, amely délután 4 órakor lenne a templomban. Jelentkezni a sekrestyében, a plébánián vagy az atyáknál lehet.

15. Idén is megrendezésre kerül a hagyományos népi betlehemes, amit plébániánk gyermekei adnak elő. A szereplők házról házra járva jelenítik meg a Megváltó születésének történetét. Aki szívesen fogadná a betlehemezőket, a szórólapon és a hirdetőtáblán is található elérhetőségen jelentkezhet. A szereplőknek a jelentkezését is várjuk.