péntek, július 12, 2024
Korábbi hirdetéseink

2018. szeptember 09 – Évközi 23. vasárnap

1.   A héten Szűz Mária szent neve, Aranyszájú Szent János, A Szent Kereszt felmagasztalása, A Fájdalmas Szűzanya ünnepe lesz.

2.   Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.

3.   Plébániánk munkatársat keres a megüresedett kántori- és kórusvezetői állásra. Részletek a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

4.   Plébániánk ministránsközössége szeretettel hívja és várja minden régi és új tagját az Úr asztalánál való szolgálatra. A próbák vasárnaponként 1/4 9-kor kezdődnek.

5.   Köszönjük mindenkinek a támogatását és hozzájárulását, amivel lehetővé tették Emánuel atya és Pintér Zsolt búcsúztatását.

6.   Ma 9 órakor tartjuk a tanévkezdő Veni Sancte szentmisét.

7.   Ma alapítványunk rászorulók számára gyűjt támogatást. A borítékok a kisasztalon találhatók a kijáratnál, amit a sekrestyében kérünk leadni. Köszönjük!

8.   Ezentúl péntekenként délután 3 órától 1 órás vezetett Szentségimádást tartunk templomunkban.

9.   Szeptember 14-én pénteken esti mise után megbeszélés lesz a plébánián kisközösségeink vezetőivel. 

10.       Ifjúsági Eucharisztikus Nap lesz a 15 és 30 év közöttieknek szeptember 15-én, szombaton 14-21 óráig a MOM Sportközpontban. A belépés ingyenes, de a részvételhez kötelező regisztrálni.

11.       A plébániai hittanórák jövő vasárnaptól, szeptember 16-tól kezdődnek, így a bérmálkozói és az elsőáldozói felkészítő is, amelyekre nem szükséges előre jelentkezni.

12.       A gyermekeknek szóló PKH („Plébániai Közösségi Háló”) első alkalma szeptember 18-án, kedden délután ½ 5-től lesz.

13.       Templomunkban az Ars Sacra Fesztivál keretében szeptember 22-én, szombaton, 19 órai kezdettel koncertet ad a Delicanto Énekegyüttes. Műsoruk a klasszikus énekek és a spirituálék világába kalauzolja el a hallgatóságot. A belépés ingyenes.

14.       Újabb pályázatot hirdetünk a plébánia híveinek “Ifihittan-szlogen” jeligével. A beküldendő szlogen a plébániai ifihittant népszerűsítse szellemességével és jó hangzásával. A részletek a honlapon és a hirdetőtáblán olvashatók. Beküldési határidő szeptember 15. szombat 12:00.

15.       Liliomkert Katolikus Óvoda munkatársakat keres: hitét gyakorló óvónő és fejlesztő pedagógus jelentkezését várják.

16.       A Wlassics utcai karitász ház szeptembertől minden csütörtökön délután 4-től 6 óráig tart nyitva az egyházközség tagjai számára.