vasárnap, június 23, 2024
Korábbi hirdetéseink

2018. szeptember 16.

Évközi 24. vasárnap 

 1. A héten Bellermin Szent Róbert püspök, Szent Januáriusz püspök, Kim Taegon Szent András, Csong Haszang Szent Pál és társaik (koreai vértanúk) és Szent Máté apostol ünnepe lesz.
 2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. A plébániai hittanórák a mai naptól kezdődnek, így a bérmálkozói és az elsőáldozói felkészítő is, amelyekre nem szükséges előre jelentkezni.
 4. A gyermekeknek szóló PKH („Plébániai Közösségi Háló”) első alkalma kedden délután ¼ 5-től lesz.
 5. A 14 év feletti fiataloknak szóló ifi hittan kedden este ½ 8-as, csütörtökön este 8 órás kezdettel ezen a héten indul. A tudnivalókat az első alkalommal fogjuk megbeszélni.
 6. Szeptember 20-án, azaz a héten csütörtökön 20 óra 21 perctől APA KÖRlesz a plébánián. Grillezést tervezünk batyus jelleggel. Amit szívesen megosztanál másokkal, légyszíves hozd el a közösbe. Minden édesapát nagy szeretettel várunk!
 7. Péntekenként délután 3 órától 1 órás vezetett Szentségimádást tartunk templomunkban.
 8. Pénteken az esti szentmise után 20 óráig a papokért lesz a Szentségimádás, 21-22 óráig pedig plébániánk házaspárjaiért imádkozunk.
 9. Templomunkban az Ars Sacra Fesztivál keretében szeptember 22-én, szombaton, 19 órai kezdettel koncertet ad a Delicanto Énekegyüttes. Műsoruk a klasszikus énekek és a spirituálék világába kalauzolja el a hallgatóságot. A belépés ingyenes.
 10. Papírgyűjtés lesz plébániánkon szeptember 21-től október 1-ig.
 11. Plébániánk ministránsközössége szeretettel hívja és várja minden régi és új tagját az Úr asztalánál való szolgálatra. A próbák vasárnaponként ¼ 9-kor kezdődnek.
 12. A Kamilliánusok szeptember 29-én, szombaton lelkinapot tartanak Közösségi Házban, melyre a plébánia híveit is szeretettel várják. Az lelkinap délelőtt 10 órakor Szentmisével kezdődik a templomban, majd elmélkedések és tanítások következnek a közösségi házban délután 2 óráig. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 13. Az Erzsébettelepi Plébánia hívei zarándoklatot terveznek Egerbe szeptember 30-ára, vasárnapra, amire szeretettel várják a jelentkezőket plébániánkról is. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 14. Október 8-án, hétfőn este 7 órakor 8 hetes Szentlélek Szeminárium indul templomunkban, melyre mindenkit szeretettel várunk! A szeminárium célja az Jóistennel való kapcsolatunk elmélyítése. Jelentkezni a plébánián vagy Fierer Zsuzsánál lehet.
 15. Liliomkert Katolikus Óvoda munkatársakat keres: hitét gyakorló óvónő és fejlesztő pedagógus jelentkezését várják.
 16. A Wlassics utcai karitász ház szeptembertől minden csütörtökön délután 4-től 6 óráig tart nyitva az egyházközség tagjai számára.