csütörtök, szeptember 21, 2023
Korábbi hirdetéseink

Urunk megkeresztelkedésének ünnepe – 2019.01.13.


1. A héten Remete Szent Pál, Szent Antal apát és Árpád-házi Szent Margit ünnepe lesz.

2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.

3. Folytatódik a célgyűjtés templomunk fűtésének a korszerűsítésére, valamint a templomi hittanterem bejáratának akadálymentesítésére. Köszönettel fogadjuk erre a célra „CÉLGYŰJTÉS” címmel adományaikat a sekrestyében, az irodában, csekken vagy banki átutalással egyaránt.

4. Pénteken az esti szentmise után 20 óráig a papokért lesz csendes Szentségimádás, 21-22 óráig pedig plébániánk házaspárjaiért imádkozunk.

5. Szombaton este 6 órától másnap délelőtt 10 óráig Ministráns-est lesz a plébánián. Jelentkezni ma az esti 6-os miséig lehet az önrész befizetésével. Részletes információk a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

6. Szombaton este 7 órától „Ízleljétek és lássátok!” címmel bor- és művészetkóstolóra hívjuk az érdeklődőket a közösségi házba. Előzetes jelentkezés feltétlenül szükséges. Részletes információk a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

7. Ökumenikus imahét január 21-i héten lesz. Templomunkban csütörtökön este 6 órakor kezdődik az imaalkalom.

8. Január 24-én, csütörtökön 20 óra 21 perckor apa-kör lesz a plébánián. Minden édesapát szeretettel várunk.

9. Február 3-án, vasárnap délután ½ 5-től lesz a Házas-hétvége következő alkalma a közösségi házban. Részletek a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

10. Jegyes kurzust február 4-től tartunk azon jegyespárok részére, akik templomunkban szeretnék tartani az esküvőjüket. Jelentkezni a plébánián lehet. Részletes információk a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.

11. Február 9-én, szombaton este lesz az idei farsangi bál.

12. Családi katekézis a következő félévben február 17-én és március 10-én lesz.

13. Szentmise szándékot a sekrestyében és a plébánián lehet előjegyeztetni.

14. Plébániai eseményekről honlapunkról is elérhetőek fontos információk, többek között a plébánia online naptára is megtalálható.