péntek, július 12, 2024
Korábbi hirdetéseink

Évközi 10. vasárnap – 2018. június 10.

 1. A héten Szent Barnabás, Páduai Szent Antal és Árpád-házi Boldog Jolán ünnepe lesz. Szerdán a reggeli mise után a Szent Antal Litániát imádkozzuk.
 2. Isten éltessea névnapjukat, a születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. Június elejétől a szentmisék a nyári miserend szerint vannak, amelyről a Szív-Hang újságban, a hirdetőtáblán és a honlapon is olvasható részletes információ. A nyári irodaidő június 18-tól kezdődik.
 4. Köszönjük minden testvérünk segítségét, akik a templombúcsú- és az újmise ünnepének az előkészítésében és lebonyolításában segítettek.
 5. Ma a 9 órai Szentmise után zsíroskenyerezés lesz a közösségi házban. Mindenkit szeretettel várunk.
 6. Ezen a hétvégén alapítványunk rászorulók számára gyűjt támogatást. A borítékok a kisasztalon találhatók a kijáratnál, amit a sekrestyében kérünk leadni. Köszönjük!
 7. A karitász júniusban és júliusban 2. és 4. csütörtökön 16-18 óráig lesz nyitva, augusztusban zárva tart.
 8. Szombaton reggel 8 órától takarítjuk a templomot. Minden segítő kezet köszönettel fogadunk. Sajnos elég kevesen szoktak részt venni a takarításban.
 9. Szombaton esti mise előtt 17 órától egyházzenei áhítat lesz templomunk kórusa és a Széchenyi Könyvtár Kórusa előadásában. Részletek a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.
 10. Jövő vasárnap, június 17-én a 9 órai Szentmisén adunk hálát az elmúlt tanévért (Te Deum), amelyre szeretettel várjuk a hitoktatókat, a tanítókat, a tanulókat és családtagjaikat egyaránt.
 11. Jövő vasárnap a 9 órai Szentmise után családi tábor előtalálkozója lesz a közösségi házban.
 12. Június 23-ra, szombatra plébániánk egynapos zarándoklatot szervez Pécsre és Máriagyűdre. Van még néhány szabad hely, jelentkezni az irodában vagy a sekrestyében lehet a 6.500,- Ft önrész befizetésével, amely magába foglalja az utazás-, a belépők-, az idegenvezetés és az ebéd költségeit. Az önrész visszafizetésére nincs lehetőség. A zarándoklat plébániánk alapítványának támogatásával szerveződik.
 13. A Jézus Szíve Nővérek Társasága káptalani gyűlést tart június 21-től július 4-ig. Imádkozzunk értük, hogy a Szentlélek vezetésével jó döntést tudjanak hozni.
 14. Templomunk virágdíszítésére továbbra is a Jézus Szíve mellékoltár perselyében kérjük bedobni adományaikat. A nagyobb ünnepek kivételével ezekből az adományokból díszítjük a templomot.

NYÁRI  MISEREND

 

 

délelőtt este

VASÁRNAP

0700,   0900 1800
Hétfő 07:30  
Kedd   1800
Szerda 07:30  
Csütörtök   1800
Péntek 07:30  
Szombat   1800