kedd, május 21, 2024
Korábbi hirdetéseink

Évközi 16. vasárnap – 2018. július 22.

  1. A héten Szent Brigitta, Árpád-házi Szent Kinga, Szent Jakab apostol, Szent Joakim és Szent Anna (Boldogságos Szűzanya szülei), és Szent Charbell Makhlouf ünnepe lesz.
  2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
  3. Csütörtökön kezdődik a nagy ifisek négy napos tábora, míg a középiskolások tábora azt követő héten lesz. Foglaljuk imáinkba őket, hogy lelkiekben értékes ajándékokkal gazdagodjanak.
  4. Pénteken, Szent Charbell ünnepén a reggeli szentmise előtt kihelyezzük a szentéletű maronita szerzetes ereklyéjét a templomban arra az egy napra. Péntek lévén, aznap egész napos Szentségimádás lesz mise után este 10 óráig.
  5. Szombaton reggel 8 órától takarítjuk a templomot. Minden segítő kezet örömmel fogadunk. Köszönjük azon néhány testvérnek az önzetlen munkáját, akik hétről hétre fontosnak tekintik az Úr házának tisztán tartását.
  6. Michelle nővér ajándékára az erre a célra kihelyezett perselyben gyűjtünk adományt, ahová lelki felajánlásokat is várunk névvel vagy név nélkül egyaránt. Michelle nővér búcsúztatása augusztus 11-én, szombaton lesz az esti mise után.
  7. Elkezdtük a célgyűjtést templomunk fűtésének a korszerűsítésére, valamint a templomi mosdó bővítésére, és a templomi hittanterem bejáratának az akadálymentesítésére. Köszönettel fogadjuk erre a célra „CÉLGYŰJTÉS” címmel adományaikat a sekrestyében, az irodában, csekken vagy banki átutalással egyaránt.
  8. A Wlassics utcai karitász júliusban 2. és 4. csütörtökön 16-18 óráig lesz nyitva, augusztusban zárva tart.