csütörtök, szeptember 21, 2023
Korábbi hirdetéseink

Évközi 21. vasárnap – 2018. augusztus 26.

1. A héten Szent Mónika, Szent Ágoston, Keresztelő Szent János, és az Esztergomi Bazilika felszentelésének az ünnepe lesz.

2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.

3. Szentgyónásra nyári időben is van lehetőség minden hétköznap a reggeli és az esti szentmisék előtt, vagy előre egyeztetett időpontban.

4. A hirdetőtáblán és a honlapon megtalálható a gyermekeknek, a fiataloknak és a felnőtteknek szóló plébániai hittanórák rendje. Ezúton is kérjük a kedves szülőket, hogy az iskolai hitoktatást továbbra is vegyék igénybe gyermekeik számára, és írassák be őket katolikus hittanra. Ily módon is gondoskodjanak a rájuk bízottak lelkük ápolásáról. A gyermekeknek szóló PKH („Plébániai Közösségi Háló”) nem helyettesíti az iskolai hittan órát.

5. Szombaton 17 órától első szombati Rózsafűzért imádkozunk.

6. Plébániánk ministránsközössége szeretettel hívja és várja minden régi és új tagját az Úr asztalánál való szolgálatra. A próbák szeptember 2-án kezdődnek, a szokásos időpontban: 1/4 9-kor.

7. Elkezdtük a célgyűjtést templomunk fűtésének a korszerűsítésére, valamint a templomi mosdó bővítésére, és a templomi hittanterem bejáratának az akadálymentesítésére. Köszönettel fogadjuk erre a célra „CÉLGYŰJTÉS” címmel adományaikat a sekrestyében, az irodában, csekken vagy banki átutalással egyaránt.

8. A Wlassics utcai karitász ház augusztusban zárva tart.