péntek, július 12, 2024
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 21. vasárnap 2021. augusztus 22.

  1.  Pénteken, az egésznapos Szentség-imádás napján 19-20 h között a papokért, szerzetesekért, az életüket Istennek felajánlókért imádkozunk.
  2. Mint azt minden héten hirdetjük: nagyon közeleg az Eucharisztikus kongresszus. Aki még nem tette meg: REGISZTRÁLJON! A főplébánia csoportkódja: IEC-HYV9, a Szent Margit csoportkódja: IEC-69SL. Aki csak papír alapú regisztrációs lapon tud jelentkezni, kérjen a sekrestyében nyomtatványt s azt még ott töltse ki és adja a sekrestyésnek, hogy interneten leadhassuk a jelentkezését. Sürget az idő, mert a jelentkezési határidő augusztus 29.
  3. Az Eucharisztikus Kongresszusra készülő csíkrákosiak közül még 4 fő szállása nem megoldott. Kérjük a kedves Testvéreket, emlékezzenek az erdélyiek 2019-es vendégszeretetére s akiknek nem okoz gondot, fogadják be őket a kongresszus időszakára.
  4. Megújult felszereléssel várjuk szombatonként, a reggeli mise után a templom tisztaságát szerető és élvező Testvéreket, hogy tevőlegesen vállaljanak részt a takarítás a szép feladatában. Különösen kérjük azokat, akik itt még nem voltak  részesei a közös munka örömeinek.
  5. Kulturális programnak jó szívvel tudjuk ajánlani a Pesti Vigadóban, az Eucharisztikus Kongresszus kapcsán megrendezett „Ezerarcú szeretet” című kiállítást, mely a Karitász küldetésének fontosságába, történelmi szerepébe ad betekintést.