csütörtök, szeptember 21, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 22. vasárnap – 2022. augusztus 28.

  1. A nyári miserend augusztus végével megszűnik és visszaáll az évközi miserend, azaz jövő vasárnap már 7h, 9h, 10:30h és este 18:30 h-kor lesz templomunkban szentmise.
  2. A tanévnyitó Veni Sancte szentmisét szeptember 4-én, 9 órakor tartjuk. Bíztassuk a gyermekeket, hogy hozzák el az iskolatáskájukat, hogy a szentmise keretében meg tudjuk azokat áldani.
  3. A székek felújítása, „áthuzatolása” javában folyik, köszönet a résztvevőknek! Az összes, javításra váró szék kárpitja elő lett készítve. A munkálatokhoz még egy-két erősebb (tehát inkább férfi) kézre lenne szükség. Bíró Lacinál lehet jelentkezni.
  4. Kérjük azokat a kedves Testvéreket, akik értékes idejüket feláldozva végzik, végezték szombatonként a templom takarítását, szíveskejenek jelentkezni Mátyássi Ferinél (06302891449) vagy Mátyássi Katinál személyesen. A szeptember 24-i, köszönetképpen szervezett győri zarándokútra gyűjtjük a csapatot, véglegesíteni kellene a létszámot. Stefinél is lehet jelentkezni.
  5. Október 22-én plébániai zarándoklatot tervezünk Mátraverebély- Szentkútra, a részleteket később hirdetjük.
  6. A PKH bemutatkozásra várjuk a kedves Hívők és családjainak jelentkezését.
  7. A Hit és Fény csoport alakulására is várjuk a jelentkezőket és ajánlókat, akik e tevékenység megvalósításához ismernek lehetséges személyeket.
  8. Harangügyben nagy levelezés folyik az interneten, de aki nem használja az elektronikus oldalakat, és vannak ismeretei, emlékei, dokumentumai a templom harangjaival kapcsolatban, kérjük, ossza meg velünk.