péntek, szeptember 22, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 25. vasárnap -2021. szeptember 19.

  1. Köszönjük a híveknek, akik személyesen részt vettek a NEK programjain, ezáltal nem csak a töltődés lehetőségét kapták, de jelenlétükkel tanúságot is tettek a mai világban hitünkről.

Évekig imádkoztuk az imádságot a kongresszus sikeréért és kegyelmeiért, most a hálaadás ideje van itt, szentmise végén elmondjuk bíboros úr újabb imádságát, melynek szövegét a honlapon megtaláljuk, egyénileg is érdemes elmondani.

Különösen köszönjük a NEK-es képviselőinknek a sok éven át tartó hűséges szolgálatukat.

2. Megváltozott plébániánkon az irodai szolgálat rendje. A szentmisékhez igazodó módon hétfőn, kedden és pénteken délelőtt 9-12 óráig, szerdán és csütörtökön pedig délután 3-6 óráig lesz irodai szolgálat. 

3. Újra indul a Bibliaóra! Csütörtökönként az esti szentmise után szeretettel vár Gábor atya a régi közösségi házban minden tanulni és hitben erősödni vágyót, már ezen a héten is este ¾ 7 órától.

4. Jövő vasárnaptól, szeptember 26-tól újra lesz vasárnap délelőtt fél 11 órakor szentmise.

5.Az idei tanévben elsőáldozásra vagy bérmálásra készülőket kérjük, hogy az irodán vagy a sekrestyében név, cím és elérhetőség leadásával jelezzék szándékukat. Felnőtteknek szerda esténként 7-től fél 9-ig lesz felkészítés.

6. A már jól ismert PKH (Plébániai Közösségi Háló) idén péntekenként 16:15-től 17:45-ig lesz, az első alkalmat októberben tartjuk.

7. IFI hittan kedden esténként lesz. Az első alkalomra szeretettel várja az érdeklődőket Gergő atya szeptember 28-án.

8. Áron atyától jövő szombaton az esti szentmise keretében búcsúzunk el, amit KIVÉTELESEN 17 ÓRAKOR TARTUNK! A szentmise után agapét tartunk a templomkertben.  Emiatt ez a szombat esti mise is magyar nyelvű lesz. Áron atya ajándékára a hátul kitett perselybe gyűjtünk adományokat. Áron atyának lelki ajándékokat is szeretnénk összegyűjtve átadni, ami lehet levél, kedves közös emlék, vagy imádság felajánlása, melyeket leírva szintén az adományos perselybe lehet bedobni.

9. Veni Sancte ünnepére megjelent a Szív-Hang legújabb száma, vigyünk belőle családonként 1-1 példányt!

10. Előre hirdetjük, hogy zarándoklatot szervezünk október 30-ra Petőfiszállás-Pálosszentkútra.