szombat, június 22, 2024
Korábbi hirdetéseink

Évközi 26. vasárnap – 2019. október 6.

 1. A héten Rózsafűzér Királynője, Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya, Magyarország Főpátrónája, Szent Dénes püspök és társai vértanúk és Szent XXIII. János pápa ünnepe lesz.
 2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. Október hónapban az esti szentmisék előtt ¼ 6-tól közösen imádkozzuk a Rózsafűzért, hétfőnként és szerdánként pedig a reggeli szentmise után imádkozzuk.
 4. Ma a 9-es mise után lesz elsőáldozásra való felkészítés 10:15-től 11:15-ig a gyerekeknek a nővérek házában, szülőknek a plébánia nagy teremében.
 5. Hétfőn délután 3 órakor lesz a Szent Imre szobor megáldása. A Rózsafűzér imádság ezen a napon kivételesen a szobor megáldása után lesz. Ezen alkalommal mondunk egyben köszönetet is az Érsekség és az Önkormányzat támogatásáért is, melyet a templomi fűtés felújítására kaptunk.
 6. Keddtől folytatódik a Bibliaóra az esti szentmise után.
 7. Csütörtökön 18-tól 21 óráig Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója „A férfiak különleges szerepe a XXI. században” címmel tart előadást a Szent Lőrinc Katolikus Általános Iskola ebédlőjében. Részletek a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.
 8. Pénteki napokon folytatódik a délután 3 órai vezetett szentségimádás.
 9. Pénteken az esti 6-os szentmise a plébániánk kisközösségeinek szentmiséje lesz. A kisközösségek vezetőivel más alkalommal tartunk megbeszélést.
 10. Jövő hétvégén alapítványunk rászorulók számára gyűjt támogatást. A borítékok a kisasztalon találhatók a kijáratnál, amit a sekrestyében kérünk leadni. Köszönjük!
 11. Jövő vasárnap délután 5 órától Fatimai imaóra lesz a templomban.
 12. A karitász munkatársak első csütörtök kivételével, októberben és novemberben csütörtökönként 15-17 óráig várják a kedves Testvéreket a Wlassics utcai házban. Decemberben a ház zárva lesz.
 13. Október 19-én, szombaton este lesz plébániánk Szüreti Jótékonysági Bálja a Rózsa Művelődési Házban. Jegyek az irodában is kaphatók.
 14. Október 23-tól 27-ig lesz plébániánk ifjúsági fesztiválja, a DÉLFESZT. Az eseménnyel kapcsolatban a facebook-on (délfeszt), az instagram-on (delfeszt) és honlapunkon lehet tájékozódni. Mivel a DÉLFESZT egész plébániánk ügye, kérjük, hogy a kedves Testvérek imáikkal és lelki felajánlásaikkal is támogassák.  
 15. November 7-től papírgyűjtés lesz a templomkertben.