péntek, szeptember 22, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 26. vasárnap – 2020. szeptember 27.

 1. Ma a 2021 évben elsőáldozásra készülők számára szülői tájékoztató lesz fél 11-től a közösségi házban, melyre a szülőket és a gyermekeket is szeretettel várjuk.
 2. A héten első csütörtök lesz, délután 5 órától szentségimádást tartunk.
 3. Pénteken első péntek lesz, Krisztus Urunk halálára emlékezve engeszteljünk bűneinkért! 
 4. Pénteken, miután a hónap első péntekje, Evangelizáció iskolája lesz az esti mise után. Most nem lesz Bibliaóra.  
 5. A héten első szombat lesz, 17 órától az elsőszombati Rózsafűzért imádkozzuk.
 6. Jövő vasárnap országos Péter-fillér gyűjtés lesz.
 7. Az ifjúsági katekumenátusra hétfőn este fél 7-től lesz az évkezdő megbeszélés a szülők és a fiatalok számára, majd október 5-én indul a felkészülés a fiatalokkal. Erre azokat a 13 éven felülieket (7. osztálytól) várjuk, akik szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozni vagy bérmálkozni.
 8. PKH-s szülői tájékoztatót tartunk október 6-án, jövő kedden délután ¼ 5-től, a PKH összejövetelei 13-tól keddenként lesznek ¼ 5-től ¾ 6-ig, ahová 1-6 osztályos gyermekeket várunk, akikkel korosztályos bontásban foglalkozunk.
 9. Október 6-án indul az ifihittan mindazon középiskolás és egyetemista fiatalok számára, akik már bérmálkoztak, vagy akik idén csatlakoznának a főplébánia ifjúsági közösségéhez.
 10. Szeretettel hívjuk útkereső testvéreinket az október 6-án, keddi napon induló felnőtt katekumenátusba. Ha van olyan ismerősünk, aki szeretne a hittel megismerkedni, támogassuk, hogy eljusson ezekre az összejövetelekre! Jelentkezni az atyáknál és a nővéreknél lehet.
 11. Október 10-én szombaton ifjúsági kirándulást szervezünk 13 éven felüliek számára. Az utazás szervezése miatt regisztrálni szükséges. Jelentkezni lehet a honlapon megadott linken.
 12. Egy hónappal ezelőtt felszereltünk egy szenzoros szenteltvíz-adagolót jobb oldalt hátul a templomban. A készülék megvásárlásáról szeretnénk dönteni, ezért kérdezzük a kedves hívek véleményét, hogy a vírusveszély elmúltával szívesen vennék-e ilyen készülék használatát, vagy inkább a hagyományos szenteltvíztartóra szavaznának? Az internetes szavazás már elindult, aki úgy még nem szavazott, a templom végében lévő szavazólap kitöltésével is megteheti. Az eddig beérkezett szavazatokból azt látjuk, hogy valóban megosztó a kérdés, azt mindenképpen mutassuk meg a világnak, hogy ettől még a testvéri közösségünk stabil.