csütörtök, szeptember 21, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 27. vasárnap – 2022. október 2.

 1. Október a Szűzanya hónapja, minden nap imádkozzuk a rózsafüzért, égi Édesanyánk közbenjárását kérve értünk, a békéért, a világért. A rózsafüzért a reggeli szentmisék után mondjuk, este, a szentmisék előtt ¾ órával kezdjük.
 2. Elsőcsütörtökön a 17 órakor kezdődő szentségimádás alatt mondjuk el a rózsafüzért.
 3. Első pénteken ne feledkezzünk meg az engesztelésről.
 4. Bérmálási fölkészítés a 13-18 éves korosztály részére elkezdődött, a  14-20 év közötti fiataloknak ebben az időben tartandó ifi csoport, az Emelet kezdése 2022. október 4.
 5. Elindul idén is a baba-mama klub. Szeretettel várunk minden régi és új anyukát és gyermeket keddenként 9-11 h-ig az új közösségi házban. Első alkalom 2022. október 4. Jelentkezni lehet Mozsáry Kingánál (06202250995 vagy Messengeren)
 6. A katekumenátus első alkalma 2022. október 5., 18:45 – 20:30 h között,
 7. Péntek este 19h-kor Bibliaóra, mindig szeretettel várjuk az új érdeklődőket is!
 8. Jövő vasárnap alapítványi gyűjtést tartunk a rászorultak számára. Az adományokat a szokásos módon, a „Rászorultak” feliratú borítékokban szíveskedjenek leadni a sekrestyében. Köszönjük nagylelkűségüket!
 9. Örömmel – egyben sajnálattal is – közöljük, hogy a mátraverebélyi zarándokútra október 22-én induló busz megtelt. Vannak egy páran várólistán, ezért kérjük, hogy a feliratkozottak közül bárkinek is közbejönne valami váratlan esemény, mely akadályozná az útját, szíveskedjék jelezni a szervezőnél.
 10. A csütörtök esti szentmisékkel kapcsolatban ismét hirdetjük, hogy a misén kizárólag az azon a héten temetett elhunytak neveit mondjuk be.
 11. Október 1-én indult a népszámlálás. Kérjük a kedves Híveket, hogy vallják meg, írásban is rögzítsék római vagy görög katolikus vallásukat!
 12. A járványnak- legyen az Covid vagy influenza – jó terepet adó őszi időjárás miatt kérjük a kedves Híveket, fokozottan ügyeljenek a saját és a többiek egészségére!
 13. Szentlélek-szeminárium indul 15-25 éves fiataloknak csütörtökön a Szent István Bazilika emeleti hittantermében az Új Jeruzsálem Katolikus Közösség szervezésében. 18.30-ra várják az érdeklődőket (bejárat a Bajcsy-Zsilinszky út felől, a Bazilika hátsó portájánál).