szombat, június 22, 2024
Korábbi hirdetéseink

Évközi 29. a missziók vasárnapja – 2019. október 20.

 1. A héten Boldog IV. Károly, Szent II. János Pál pápa, Kapisztrán Szent János, Claret Szent Antal és  Szent Mór ünnepe lesz.
 2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. Október hónapban az esti szentmisék előtt ¼ 6-tól közösen imádkozzuk a Rózsafűzért, hétfőnként és szerdánként pedig a reggeli szentmise után.
 4. Ma missziók vasárnapja van, a perselybevételt erre a célra továbbítjuk.
 5. Ma délután 4 órától Hodász András atya tart előadást „Közösségi és egyéni imádságom” címmel a templomban.
 6. Október 23-tól 27-ig lesz plébániánk ifjúsági fesztiválja, a DÉLFESZT. Az eseménnyel kapcsolatban a facebook-on (délfeszt), az instagram-on (delfeszt) és honlapunkon lehet tájékozódni. Mivel a DÉLFESZT egész plébániánk ügye, kérjük, hogy a kedves Testvérek imáikkal és lelki felajánlásaikkal is támogassák.
 7. Ki szeretnénk emelni azokat a programokat, amik nemcsak fiataloknak szólnak: kedden este 19 órától dicsőítés, szerdán 17 órától GODSPELL színházi előadás, pénteken 19 órától filmvetítés, szombaton 20 órától koncert és vasárnap este záró szentmise, utána koncert. Részletek a mellékelt plakáton és a honlapunkon olvashatók.
 8. Köszönjük az adományokat, mellyel hozzájárulnak a DÉLFESZT megrendezéséhez.
 9. A DÉLFESZT programjaira, különösen az esti alkalmakra, kérjük édesapák jelentkezését, akik jelenlétükkel biztosítják a programok rendjét.
 10. November 7-től papírgyűjtés lesz a templomkertben.
 11. November 9-én, szombaton zarándoklatra hívjuk a kedves Testvéreket Bátára, Szent Vér kegyhelyre. Indulás reggel 7 órakor lesz autóbusszal, hazaérkezés kora esti órákban. Az önrész 2.000.- Ft, amely magában foglalja az utazás, valamint az idegenvezetés és egy meleg étkezés díját is. Terveink szerint Kaposfüreden fölkeressük Szűz Mária efezusi házának másolatát. Jelentkezni a sekrestyében vagy az irodában lehet.
 12. November 29-től december 1-ig adventi fiútúra lesz általános iskolás korú gyermekeknek. Részletes információk a szórólapon és a hirdetőtáblán olvashatók.
 13. Január 20-tól jegyes kurzusra várjuk azokat a fiatalokat, akik 2020-ban szeretnének templomunkban házasságot kötni. Jelentkezni a plébániánk elérhetőségein lehet.
 14. Már elérhető a NEK 2020 regisztrációs felülete, amelyen a résztvevők és szállásadók regisztrálását várják. Plébániánk is készül fogadni csoportokat, amiben kérjük a kedves Testvérek segítségét a szálláslehetőség felajánlásával. A regisztrálás során, kérjük, írják be a „Megjegyzés” rovatban, hogy a Pestszentlőrinci Főplébánia szervezésében érkező csoport tagjainak adnak szállást. Részletes információk a NEK honlapján olvashatók.