péntek, szeptember 22, 2023
Korábbi hirdetéseink

Évközi 30. vasárnap – 2018. október 28.

 1. A héten Boldog Romzsa Tódor, Mindenszentek ünnepe, Halottak napja és Porres Szent Márton ünnepe lesz.
 2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. A héten elmarad a Bibliaóra, legközelebb november első keddjén lesz.
 4. Szerdáig minden este ¼ 6-kor imádkozzuk a Rózsafüzért.
 5. Csütörtökön Mindenszentek ünnepe lesz. Ne felejtsük, hogy kötelező ünnep. Templomunkban reggel ½ 8-kor és este 6-kor lesz szentmise. Az esti szentmise után lesz a Lucenárium, azaz elhunyt szeretteinkért végzett imádság.
 6. Csütörtökön 17 órától első csütörtöki Szentségimádás lesz.
 7. Szombaton 17 órától első szombati Rózsafűzért imádkozunk. A héten első péntek is lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről.
 8. Novemberben hétfőnként, szerdánként és péntekenként a reggeli szentmisék elhunyt szeretteinkért lesznek felajánlva. Miseszándékok és adományok a kijáratnál, a padok mögött található nagyperselybe dobhatók be.
 9. November 3-án reggel ½ 9-től tartjuk a templomkert takarítását, amelyre minden segítő kezet várunk és jó szívvel fogadunk.
 10. November 16-18. között plébániánk gyermekei számára fiútúrát szervezünk a Börzsönybe. Részletek és elérhetőség a plakáton és a honlapon olvashatók.
 11. Idén is lesz Katalin-bál november 24-én. Jegyárusítás november 4-én, 11-én és 18-án a 9-es, a ½ 11-es és a 18 órás szentmisék után lesz, illetve a plébánián november 5-től irodai időben. Részletek és elérhetőség a plakáton és a honlapon olvashatók.
 12. A papírgyűjtés november 4-ig tart. A konténer a templom mellett található. A bevételt a gyermek- és ifjúsági programok támogatására fordítjuk.