csütörtök, szeptember 21, 2023
Korábbi hirdetéseink

Évközi 31. vasárnap – 2018. november 4.

  1. A héten Szent Imre herceg, a lateráni bazilika felszentelése és Nagy Szent Leó pápa ünnepe lesz.
  2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
  3. Köszönjük minden testvérünknek, aki segített a hétvégi templomkert takarításában!
  4. Pénteken este 19-20 óráig vezetett Szentségimádás lesz, melyet a Hála imacsoport tart.
  5. Jövő vasárnap alapítványunk rászorulók számára gyűjt támogatást. A borítékok a kisasztalon találhatók a kijáratnál, amit a sekrestyében kérünk leadni. Köszönjük!
  6. Novemberben hétfőnként, szerdánként és péntekenként a reggeli szentmisék elhunyt szeretteinkért lesznek felajánlva. Miseszándékok és adományok továbbra is a kijáratnál (a padok mögött) található nagyperselybe dobhatók be.
  7. November 16-18. között plébániánk gyermekei számára fiútúrát szervezünk a Börzsönybe. Részletek és elérhetőség a plakáton és a honlapon olvashatók.
  8. Idén is lesz Katalin-bál november 24-én. Jegyárusítás vasárnaponként a 9-es, a ½ 11-es és a 18 órás szentmisék után lesz, illetve a plébánián irodai időben. Részletek és elérhetőség a plakáton és a honlapon olvashatók.
  9. November 24-én, szombaton, Krisztus Király előestéjén az Eukarisztikus Kongresszusra készülve országos Szentségimádásban vesz részt plébániánk is. Az esti szentmise előtt 5-től 6-ig lesz a szentségimádás. Legyünk minél többen, aki teheti, regisztráljon a honlapon.