kedd, május 21, 2024
Korábbi hirdetéseink

Évközi 4. vasárnap – 2019. február 3.

 1.  A héten Szent Ágota, Miki Szent Pál és Emiliáni Szent Jeromos ünnepe lesz.
 2.  Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. Tegnap, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén volt annak a gyertyának is a megáldása, amely a júniusban hozzánk érkező Missziós kereszt helyén áll majd a templomban. Ebből az alkalomból szeretnénk minden családnak egy-egy missziós gyertyát adni, és kérjük, hogy imádkozzanak otthonaikban is plébániaközösségünkért a Missziós kereszt érkezéséig.
 4. Hétfőn indul a jegyes kurzus azon jegyespárok részére, akik templomunkban szeretnék tartani az esküvőjüket. Jelentkezni a plébánián lehet.
 5. Csütörtökön 17 órától első csütörtöki Szentségimádás lesz.
 6. Pénteken az esti 6-os szentmise a plébániánk kisközösségeinek szentmiséje lesz. Utána a Mustármagok imacsoport tart vezetett Szentségimádást. A plébánián a kisközösségek vezetői számára lesz megbeszélés.
 7. Szombaton este lesz az idei farsangi bál a közösségi házban és a tornateremben.Kérjük a kedves testvéreket, a szervezéshez nyújtott segítségképpen, hogy ne az utolsó pillanatra hagyják a belépőjegy megvételét. A programok 16 órától kezdődnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és lesz babasarok is az egészen kicsiknek. Szívesen fogadunk tombola felajánlásokat is, ami nemcsak tárgyi felajánlás lehet.
 8. Családi katekézis a következő félévben február 17-én és március 10-én lesz.
 9. Február 23-án este 7 órától a Soroksár-Újtelepi Szent István Plébánián espereskerületi „Divatkatasztrófa-bál” lesz 14-21 éves fiatalok számára. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 10. Május 30-tól június 3-ig öt napos buszos zarándoklatot szervezünk Csíksomlyóra a pápalátogatás alkalmából. Részletekkel hamarosan jelentkezünk.
 11. Május 31-től június 2-ig lelkigyakorlat lesz  házaspárok számára Szent II. János Pál pápa A test teológiája című tanításáról. Jelentkezés módja és részletes információk a hirdetőtáblán olvashatók.
 12. Kérjük a kedves testvéreket, hogy akinek könnyebbséget jelent még az év elején rendezze az egyházi hozzájárulását (közismert nevén „egyházi adó”).
 13. Templomunk szombati takarítására plébániánk közösségei is jelentkeztek, akiknek ezúton is köszönetet mondunk. Arra kérünk mindenkit, hogy találja meg azt a szolgálati lehetőséget, amivel segíteni tudja a plébániaközösségünk életét.