szombat, június 22, 2024
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 5. vasárnap – 2021. február 7.

1. Pénteken szokás szerint az esti szentmiséig lesz szentségimádás. A bibliaórát a szentmise-prédikáció keretében tartja Gábor atya, várhatóan 7 óra körül el tudunk indulni haza. A bibliaóra terveink szerint online is megtekinthető lesz.

2.          A jövő heti vasárnapi szentmiséken, február 13-án este és 14-én az egész nap során, általános feloldozás lesz templomunkban. Erre készüljünk fel egyénileg lelkiismeret-vizsgálattal. Személyes gyónásra előzetes egyeztetés alapján van mód továbbra is, ill. ha az időjárás engedi, szentmisék előtt gyóntatunk majd a templomudvaron.

3.          Ifjúsági lelkigyakorlatot tartunk a 13 éven felüli fiatalok számára az őszi lelkigyakorlathoz hasonló kreatív módon február 26-tól 28-ig (pénteken este, szombaton napközben és vasárnap délután az esti misével együtt). Jelentkezni lehet a honlapon megosztott űrlapon.

4.          Imádkozzunk Forgács Balázs diakónus atyáért, aki itteni szolgálata leteltével hétfőn visszatér Esztergomba papságra való készületét folytatni. Azért reményeink nem teljesen búcsúzunk el tőle, azzal számolunk, hogy márciusban visszatér, de most mindenképpen a köszönet ideje van az eddig elvégzett itteni szolgálatért, a többit pedig meglátjuk: ahogy Isten adja.