péntek, szeptember 22, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 6. vasárnap – 2021. február 14.

1.        Szerdán hamvazószerda lesz, ne felejtkezzünk el arról, hogy szigorú böjti napA hamvazás kapcsán előre jelezzük, hogy a hamut járványügyi okokból a hívek fejére fogjuk szórni, ez a fodrász időzítésével kapcsolatban fontos lehet. Igazából nem a hamvazás a kötelező, hanem a bűnbánat, ezért aki így nem akar hamvazkodni, annak szabad döntése. A vasárnapi szentmiséken is hamvazunk.

2.        Nagyböjtben péntekenként este ¼ 6-kor végezzük a keresztutat. Kérjük az imacsoportok felelőseit, hogy amennyiben vállalják egy-egy keresztút vezetését, a plébánia elérhetőségén jelentkezzenek.

3.        Pénteken kivételesen a reggeli szentmise után lesz a papokért egy órás csendes Szentségimádás.

4.        Ifjúsági lelkigyakorlatot tartunk a 13 éven felüli fiatalok számára az őszi lelkigyakorlathoz hasonló kreatív módon február 26-tól 28-ig (pénteken este, szombaton napközben és vasárnap délután az esti misével együtt). Jelentkezni lehet a honlapon megosztott űrlapon.

5.        A járványra való tekintettel idén a betegek szentségét előreláthatóan májusban fogjuk szentmise keretében kiszolgáltatni az idősek és a krónikus betegek számára.