vasárnap, június 23, 2024
Korábbi hirdetéseink

Évközi 7. vasárnap – 2019. február 24.

  1.   Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
  2. Ma a katolikus iskolák számára lesz országos gyűjtés. Támogatásukkal azt is kifejezik, hogy a katolikus intézményeknek fontos küldetésük van a társadalomban.
  3. A héten első péntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről.
  4.  Pénteken este 9 órától az apa-kör tart vezetett Szentségimádást. Előtte, a péntekenként megszokott módon, 15 órától most is lesz vezetett Szentségimádás.
  5. Szombaton 17 órától első szombati Rózsafűzért imádkozunk.
  6. Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy április 5-től 7-ig lesz az idei házaspáros lelkigyakorlat Máriabesnyőn. A teljes részvételi díj 36.000.- Ft házaspáronként. Akik március 5-ig jelentkeznek, 30.000.- Ft-ot kell csak fizetniük. Támogatási igényeket kérjük, hogy szintén március 5-ig jelezzék. Akiknek van lehetőségük, köszönettel fogadjuk az önrész feletti felajánlást. Amennyiben egy házaspár csak azért maradna távol, mert nem tudja megoldani a gyermekük itthoni felügyeletét, ők március 17-ig jelezzék igényüket, megpróbálunk gyermekfelügyeletet szervezni a lelkigyakorlatos házban. Jelentkezni 10.000.- Ft előleg befizetésével és a kitöltött jelentkezési lap leadásával lehet, amely elérhető a templom kijáratánál és plébániánk honlapján is.
  7. A májusi csíksomlyói zarándoklat május 30-tól június 3-ig lesz, amire az érvényes úti okmány számának leadásával és a 17.000.- Ft előleg befizetésével lehet jelentkezni. A tervezett programok: pápai szentmise, a kegytemplom és a csíkszeredai milleneumi templom megtekintése, az ezeréves határ felkeresése és Moldvába való látogatás. Biztonsági intézkedések miatt várhatóan hosszabb útszakaszt kell majd gyalogosan megtenni.