kedd, május 21, 2024
Korábbi hirdetéseink

Évközi 7. vasárnap – 2020. február 23.

 1. A héten Hamvazószerda és Szent Mátyás apostol ünnepe lesz.
 2. Ne felejtkezzünk el arról, hogy Hamvazószerda szigorú böjti nap, a nagyböjt péntekjei pedig böjti napok, amikor a fegyelmezettebb étkezésre és a húsfogyasztástól való tartózkodásra hív egyházunk. A böjtről, valamint a szigorú böjti napról szóló egyházunk tanítását a hirdető táblán és a honlapon olvashatjuk.
 3. Hamvazószerdán reggel fél 8-kor és este 6 órakor is lesz templomunkban szentmise. A reggeli szentmisén a Szent Lőrinc Iskola diákjai is részt vesznek.
 4. Nagyböjtben péntekenként a keresztutat este ¼ 6-kor végezzük. 
 5. Ma országos gyűjtés van a katolikus iskolák javára. Nagylelkű adományaikat hálásan köszönjük.
 6. Óvodai ismerkedős játszódélután lesz kedden a Liliomkert Katolikus Óvodában. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 7. Március 3-án, kedden este fél 8-tól minden 14 év feletti fiatal számára nyitott ifjúsági hittan lesz a plébánián.
 8.  Az Eucharisztikus Kongresszus programjaival, regisztrációjával és a szállásadással kapcsolatban tájékoztató alkalmakat tartunk március 4-én, szerdán este 6 órától, valamint március 7-én, szombaton délután fél 2-től a templomban. Mindenkit szeretettel várunk valamelyik alkalomra, ahol egyben segítséget nyújtunk a regisztrációban.
 9. A Jézus Szíve Nővérek nagyböjti lelkigyakorlatot szerveznek 17 és 27 év közötti lányok részére március 14-én, szombaton. Részletek a jelentkezési lapon és a plakáton.
 10. Házaspárok lelkigyakorlata március 20-tól 22-ig lesz Máriabesnyőn. Részletek a Jelentkezési lapon olvashatók, ami a templom bejáratánál és az irodában is elérhető, valamint a honlapról is letölthető.
 11. Április 4-én, szombaton délelőtt 10 órától lesz az idei plébániai nagyböjti lelki napunk, amelynek keretében lesz gyónási lehetőség is vendég atyáknál.
 12. Köszönjük az Apakörnek és Mátyássi Ferenc gondnokunknak a Szent Imre szobor régi talapzatának az elbontását. Egyúttal köszönetet mondunk Komáromi Évinek is a plébániakert rendszeres gondozásáért, és szívesen fogadjuk mások felajánlását is.
 13. Köszönjük a kedves Testvéreknek, hogy fűtési szezonban nagyobb összegű perselyadományukkal támogatják plébániánkat hétről hétre.