vasárnap, június 23, 2024
Korábbi hirdetéseink

Hirdetéseink 2017. március 12.

Nagyböjt 2. vasárnapja


 – Isten éltesse azokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat!

– A Passió misztériumjáték próbái hétfőnként vannak este 7-kor a templomban. Újabb érdeklődőket is szeretettel várunk!

– Bibliaóra keddenként van a hittan teremben az esti szentmise után. Szeretettel várjuk felnőtt Testvéreinket!

– Keresztutat nagyböjtben péntekenként imádkozzuk este negyed 6-kor a templomban.

– Szentségimádás a papokért pénteken lesz az esti mise után 20 óráig.

– Tartós élelmiszergyűjtés templomunkban is lesz jövő vasárnaptól, március 19-től 26-ig. Előre is hálás köszönetet mondunk a rászorulóknak szánt adományukért!

– Kamilliánusok március 25-én, szombaton 10 órai kezdettel tartják lelki napjukat a közösségi házában. Érdeklődő Testvéreket is szeretettel várják előzetes jelentkezés alapján. (Szilárdi Ferencné Tel.: 30/552-5487)

– Betegek szentsége, március 26-án, vasárnap lesz kiszolgáltatva a ½ 11-es szentmisén. Gyóntatás előtte pénteken és szombaton lesz du. fél 5-től.

– Jézus Szíve nővérek hálásan köszönik a sok fizikai és lelki segítséget, amit a ház felújítása során kaptak a kedves hívektől. Március 26-án a fél 11-es mise után lesz a házszentelésük, amire minden érdeklődőt szeretettel várnak.

– Idei évtől lehetőség van arra, hogy a NAV készítse el az adózók bevallását. Mivel figyelmünket könnyebben elkerülheti a személyi Jövedelemadó 1%-ról való rendelkezés, kérjük, ennek lehetőségeiről tájékozódjunk a templomokban kihelyezett szórólapokról, valamint a www.johelyrekerul.hu honlapon. Kérjük, abban az esetben is tegye meg felajánlását a Magyar Katolikus Egyháznak, ha személyi jövedelemadója bizonyos kedvezmények miatt nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít! Minden az egyházmegyék részéről a plébániáknak nyújtott anyagi támogatás jelentős részét az 1%-os felajánlások révén kapott összeg teszi ki. 

– Plébániánk eseményei a Google naptárában követhetők. Alábbi címen lehet kérni a regisztrálást: pszlorincfoplebania @ gmail.com

Comments are closed.