péntek, szeptember 22, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Húsvét 3. vasárnapja

1.            Szombattól a Főegyházmegye rendelkezése értelmében újra nyilvánosan végezzük a szentmiséket a szokásos rend szerint, tehát szombaton és utána hétköznapokon reggel fél 8-kor és este 6-kor, vasárnap reggel 7-kor, 9-kor, 10.30-kor és este 6-kor.

A rendelkezés azt is hangsúlyozza, hogy a vasárnapi szentmise egyelőre továbbra sem kötelező, ill. kimondott kérés, hogy aki a járvány tüneteit érzékeli magán vagy családján, az maradjon otthon. Kérjük, hogy aki eljön szentmisére, regisztráljon a védőoltásra, ha eddig még nem tette volna.

2.            A péntek esti és a vasárnap reggel 9-es szentmisét továbbra is közvetítjük Youtube-on.

3.            Szentségimádás hétfőtől csütörtökig fél 9-12-ig, pénteken fél 9-18 óráig lesz.

4.            Pénteken az esti szentmise utána pedig Bibliaóra lesz, melyet online közvetítünk.

5.            Elkészült a Szív-Hang újságunk húsvéti száma. A templomban hátul megtalálható, vigyünk belőle minden családnak. Az újság tartalmát a honlapra is feltesszük, így ott is olvasható.

6.            Folyamatosan van mód kültéri gyónásra a templomkertben a hétköznapi szentmisék előtt fél órával.

7.            Szombatonként a reggeli mise után újra lesz templomtakarítás. Kérjük, hogy jelentkezzenek szokásos módon a hátsó asztalon kitett lapon.

8.            Papírgyűjtés lesz a templomkertben április 22 és május 6 között. A konténer a szokásos helyen a templom mellett található majd.

9.            Előre jelezzük a bérmálásra készülőknek, hogy templomunkban Pünkösdkor lesz a bérmálás, melynek kiszolgáltatására a járványra tekintettel a plébánosok kaptak meghatalmazást.

10.        Biciklis zarándoklatra készülünk Esztergomba Balázs atya szentelésére. Érdeklődők a plébánia elérhetőségén jelentkezzenek, mert a szervezés szempontjából fontos a létszám.

11.        Edzőtúrát szervezünk május 1-én a Pilisbe: biciklivel föltekerünk Pomázról a Kétbükkfa-nyereghez, ahonnan már csak lejt az út Esztergomig. Érdeklődők jelentkezését szintén várjuk.

12.        Nyári táboraink tervezett időponjai a következők:

Napközis tábor általános iskolásoknak: június 21-25, Ifitábor: június 26-július 1,

Nővérek Családi tábora: július 1-4, Lelkes napok: július 5-10,

Nővérek napközis gyermektábora: július 12-14, Lelkes nyári esték: július 19-23.

13.        A Pestszentlőrinci Főplébánia bankszámlaszáma: 11718000-20010063 (OTP Bank). A vírushelyzet körülményeit látva a Plébánia fenntartására szánt adományokat hálás köszönettel fogadjuk, Isten fizesse meg!–