Krisztus, a mindenség királya – 2022. november 20.

  1. A mai vasárnap Krisztus, a mindenség királya napja, főünnep.  Krisztus örök főpapságát, a mindenség fölötti királyságát ünnepeljük.
  2. A mai szentmiséken a Karitász számára gyűjtünk.
  3. A ma esti szentmise után vesperás lesz, a zsolozsma esti dicséretét énekeljük templomunkban.
  4. Megérkezett templomunkba a világhírű, márványból és üvegből készült „Meg nem született gyermek” szobra. A vándorszobor egy hétig lesz nálunk, és különféle témákban imaórákat szervezünk, melyek időpontjai a hirdetőtáblán olvashatóak.
  5.  Még ezen a héten az „Elhunytjainkért” feliratú dobozba tett cédulákon szereplő halottjainkért a csütörtök esti szentmisén imádkozunk.
  6. Szombaton Imre atya 90. éves. Azon a napon, 2022. november 26-án, a délelőtt 10:30-kor kezdődő hálaadó szentmiséjére szeretettel várja a kedves Híveket templomunkba. Az örömteli szentmisét 12 órakor agapé követi. Erre várjuk a kedves Testvérek mindenkor is nagyon finom édes és sós süteményeit! A bejáratnál lévő perselyben Imre atya ajándékára gyűjtünk.
  7. Közeledik az év vége. Kérjük a kedves Testvéreket, szíveskedjenek átgondolni, hogy az éves egyházi befizetéssel hozzájárultak-e már a plébánia életéhez! Köszönjük azoknak, akik már befizettek és azoknak is, akik még ezután teszik meg!