kedd, május 21, 2024
Korábbi hirdetéseink

Nagyböjt 1. vasárnapja – 2020. március 1.

 1. A héten Szent Kázmér, Boldog Meszlényi Zoltán, Szent Perpétua és Felicitász ünnepe lesz.
 2. Kedden este fél 8-tól minden 14 év feletti fiatal számára nyitott ifjúsági hittan lesz a plébánián.
 3. Az Eucharisztikus Kongresszus programjaival, regisztrációjával és a szállásadással kapcsolatban tájékoztató alkalmakat tartunk szerdán este 6 órától, valamint március 7-én, szombaton délután fél 2-től a templomban. Mindenkit szeretettel várunk valamelyik alkalomra, ahol egyben segítséget nyújtunk a regisztrációban.
 4. Nagyböjtben péntekenként a keresztutat este ¼ 6-kor végezzük, ezen a héten kivételesen délután 5 órakor lesz a templomkertben közösségeink vezetésével.
 5. Ezen a héten, pénteken csak délelőtt lesz irodai szolgálat 9-től délig.
 6. Március 10-én, kedden esti mise után lesz a Passió misztérium játék első próbája, azt követően pedig keddenként lesznek a próbák, az előadás pedig nagypénteken lesz délután 3 órakor.
 7. Március 14-én, szombaton Jézus Szíve Nővérek nagyböjti lelkigyakorlatot szerveznek 17 és 27 év közötti lányok részére. Részletek a jelentkezési lapon és a plakáton.
 8. A március 20-22-i házaspárok lelkigyakorlatára már csak néhány házaspár jelentkezését tudjuk fogadni. Részletek a Jelentkezési lapon olvashatók.
 9. Március 20-ra és 27-re várjuk imaközösségek vagy családok jelentkezését, akik szívesen vezetnék a keresztutat.
 10. Március 28-án, szombaton este 7 órakor „Jótékonysági zenés est” lesz templomunkban. A helyszínen szívesen fogadunk adományt templomunk orgonájának felújítására. A műsorról részletek a plakáton és a honlapon (itt) olvashatók.
 11. Törekedjünk arra, hogy nagyböjtben tudatosan kerüljük a zenés mulatságot, és több időt fordítsunk a Biblia olvasására és a felebaráti szeretet gyakorlására.