Nagyböjt 4. vasárnapja – 2022. március 27.

 1. A ma esti szentmise után a Lőrinci Zenés Esték jótékonysági koncertsorozat folytatódik: kórusunk nőikara, szólistákkal és contunio kisérettel Pergolesi Stabat Mater című művét adja elő. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
 2. Április 1. – első péntek, ne feledkezzünk meg az engesztelésről!
 3. Ezen a napon, pénteken 20 órakor eltesszük a Szentséget és utána Keresztúti ájtatosságot végzünk.
 4. Pénteken lesz Bibliaóra is, 19 órakor a plébánia hittantermében.
 5. Szombaton, a szentmise előtt 17:30 h-kor az elsőszombati rózsafüzért mondjuk templomunkban.
 6. Ne feldkezzünk el az országgyűlési választásokról és a népszavazásról április 3-án vasárnap, éljünk szavazójogunkkal!
 7. Hirdetjük újra a Nagyböjti Triuumot, hiszen a következő vasárnap már Fekete vasárnap.  Csepregi Róbert atya vasárnap este (18:30) és az azt követő hétfő este (18:00) a Főplébánián, kedden a Szent Margit templomban tart szentmisét (18:00). Misék előtt fél órával kezdődik a gyóntatás.
 8. 2022. április 9-én „Bátorság! Én vagyok, ne féljetek!” címmel Csépányi Gábor atya NYÍLT NAPOT tart az Esztergomi Szemináriumban. Jelentkezés, info: Csépányi Gábor atyánál (gabcsep77@gmail.com)
 9. A Magyar Katolikus Püspöki Kar által meghirdetett tartósélelmiszer gyűjtés a mai nappal befejeződik. Kérjük, egyelőre ne hozzanak ilyen adományokat, ha szükség lesz rá és lesz fogadóképességünk, újra meghirdetjük a gyűjtést.
  Ezúttal is köszönjük a békéért való folyamatos imáikat, az adományokat, felajánlásokat, az általunk elszállásolt menekültek ittlétében és költöztetésében való segítségüket!
 10. A Shalom Katolikus Közösség fiataloknak nemzetközi tábort szervez Rómába, 2022. augusztus 3-7-ig. Részletek a hirdetőtáblára kitett plakáton.