csütörtök, szeptember 21, 2023
Korábbi hirdetéseink

Urunk bemutatásának ünnep – 2020. február 2.

HIRDETÉSEINK

 1. A héten Szt. Balázs, Szt. Ágota, Miki Szt. Pál és társai és Emiliáni Szt. Jeromos ünnepe lesz.
 2. Ma Urunk bemutatásának az ünnepe van, közismert neve Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. Gyertyák szentelése a ½ 11-es mise keretében lesz.
 3. Holnap, hétfőn, valamint a jövő vasárnapi szentmiséken lesz balázsolás.
 4. Most kedden az esti Bibliaóra után ½ 8-tól ifjúsági dicsőítő Szentségimádás lesz a templomban a 14-35 éves korosztálynak.
 5. A héten első csütörtök lesz, délután 5 órakor Szentségimádás lesz. Ne feledkezzünk meg az elsőpénteki engesztelés lehetőségéről.
 6. Szombaton, február 8-án lesz a farsangi „Időkarnevál” bál. Gyülekező 16 órától lesz, részletek a plakáton olvashatók. Jegyek a mai szentmisék után lesznek kaphatók a templom bejáratánál. Köszönettel fogadunk tombola felajánlásokat!
 7. Szombaton, február 8-án este 7 órától a Soroksár-Újtelepi Szent István Plébánián espereskerületi „Retro-party” lesz 14-21 éves fiatalok számára. Részletek a hirdetőtáblán hamarosan olvashatók.
 8. A Katolikus Kórházlelkészség február 15-én képzést indít önkéntes beteglátogatóknak, amelyre február 7-ig, péntekig várják a jelentkezést. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 9. Jövő hétvégén gyűjtés lesz plébániánk alapítványa részére a hozzánk tartozó rászorulók megsegítésére.
 10. Február 13-án, csütörtökön este 7 órától képviselőtestületi ülés lesz a közösségi házban.
 11. Február 21-23. között ifjúsági lelkigyakorlat lesz 14-25 (30) éves fiataloknak. Szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését.
 12. Januárban és februárban Iskolacsipegető és Nyílt órák lesznek a Szt. Lőrinc Katolikus Iskolában. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 13. Házaspárok lelkigyakorlata március 20-tól 22-ig lesz Máriabesnyőn. Részletek a Jelentkezési lapon olvashatók, ami a templom bejáratánál és az irodában is elérhető, valamint a honlapról is letölthető.
 14. Plébániánk táborai: Június 22-26. napközis tábor, június 27 – július 1. ifjúsági evezős tábor, július 6-11. ifjúsági „lelkes napok”.