csütörtök, szeptember 21, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Urunk mennybemenetele – 2021. május 16.

 1. Templomunkban Pünkösdkor lesz a bérmálás a½ 11-es szentmise keretében. A szentség kiszolgáltatására a járványra tekintettel a plébánosok kaptak meghatalmazást.
 2. Pünkösdhétfőn, május 24-én, Mária az egyház édesanyja ünnepén lesz templomunkban a betegek szentségének kiszolgáltatása a reggeli és az esti szentmisében. Akik szeretnének ebben részesülni, az előző napokban végezzék el szentgyónásukat.
 3. Pünkösdhétfőn korlátozott módon kerül sor a Karizmák Ünnepének megtartására: Szinpadi programok 10 órától, ennek keretében NEK tájékoztató, utána szentmise. Híveket azzal kívánjuk meglepni, hogy biciklis kirándulást tervezünk oda, akik szívesen eljönnek, azokkal 9 órakor találkozunk a templomunk előtt.
 4. A héten pénteken délelőtt 10-11 óráig lesz a papokért csendes Szentségimádás.
 5. Pénteken az esti szentmise után pedig Bibliaóra lesz, melyet online közvetítünk.
 6. Május 30-án délután fél 3-tól fél 6-ig gyermeknapi összejövetelt tartunk a templomkertben. Azon családok, vagy csoportok jelentkezését is várjuk, akik szívesen tartanak játékos foglalkozást egy-egy állomáson. Az is jó volna, ha a gyerekeket sütikkel is meg tudnánk kínálni, ez ügyben is segítséget kérünk.
 7. Május hónapban az esti szentmisék előtt ½ 6-tól minden nap imádkozzuk a májusi litániát Szűz Mária tiszteletére, szerdán pedig a reggeli szentmise után.
 8. Szentségimádás hétfőtől csütörtökig fél 9-12-ig, pénteken fél 9-18 óráig lesz.
 9. A többnapos biciklis zarándoklatra (Balázs atya szentelésére – június 19) az előzetes igényfelmérés Pünkösdig tart. A regisztráció alapján tudjuk a programokat úgy alakítani, hogy minél több résztvevőnek jó legyen.
 10. Nyári táboraink tervezett időpontjai a következők:
  Napközis tábor általános iskolásoknak: június 21-25, Ifitábor: június 26-július 1.
  Lelkes napok: július 5-10, Lelkes nyári esték: július 19-23.
  A plébánia táboraira jelentkezni lehet a honlapra kitett űrlapon.
  A Jézus Szíve Nővérek által szervezett táboraink:
  Nővérek családi tábora: július 2-4,
  Nővérek napközis gyermektábora: július 12-14.
 11. A személyi jövedelemadó bevallás határideje május 20. Az 1%-ról való rendelkezéssel kapcsolatban szeretettel ajánljuk a kedves Testvérek figyelmébe plébániánk alapítványát, a „Krisztus és Mária Segítsége Alapítványt”, amelynek adószáma: 19673611-1-43. Az alapítvány elsősorban a plébánia rászoruló családjait támogatja, emellett lelkigyakorlatok és ifjúsági programok megvalósításához nyújt anyagi támogatást. Köszönjük, ha rendelkezésével ezúton is támogatja plébániánk közösségét!
  Az egyházakra vonatkozó 1% rendelkezésnél a Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011.