csütörtök, szeptember 21, 2023

Isteni Irgalmasság vasárnapja – 2021. április 11.

 1. Ma, Irgalmasság vasárnapján – délután 3 órakor youtube csatornánkon online imaórát közvetítünk. A templomban a vírushelyzet miatt most nem lesz közös imaóra.
 2. Vasárnaponként – amíg nincsenek nyilvános liturgiák a templomokban –délelőtt 9 órakor és este 7 órakor (Ifimise) közvetítünk szentmisét, hétköznaponként pedig reggel fél 8-tól.
 3. Szentségimádás van templomunkban hétfőtől csütörtökig és szombaton 9-12, pénteken 9-17, vasárnap 12-19 óráig.   
 4. Pénteken este 18 órától online közvetített szentmise lesz, utána pedig Bibliaóra.
 5. Elkészült a Szív-Hang újságunk húsvéti száma. A templomban hátul megtalálható, vigyünk belőle minden családnak. Az újság tartalmát a honlapra is feltesszük, így ott is olvasható lesz.
 6. Folyamatosan van mód kültéri gyónásra a templomkertben a reggeli szentmisék után. Reggel 8 és negyed 9 óra között lehet gyónásra jelentkezni.
 7. Megjelent a Főegyházmegye hirdetése az idei konkurzusról. Aki papi hivatást érez, jelentkezzen a plébános atyánál a továbbiak megbeszélésére.
 8. Biciklis zarándoklatra készülünk Esztergomba Balázs atya szentelésére. Az elképzelés szerint június 17-én csütörtökön tekernénk oda, pénteken városnézés lenne és strandolási lehetőség, szombaton lesz a szentelés és utána hazatekerünk. Elképzelhető, hogy szombat este megszállunk valahol, ez még szervezés alatt. Aki szívesen részt venne, kérjük, a plébánia valamelyik elérhetőségén jelentkezzen! Kísérő buszt viszünk, sátrakban alszunk, a sátrakat rá lehet bízni a kisbuszra.
  Nagy buszt a vírushelyzet alakulásától függően esetleg szervezünk.
 9. A Pestszentlőrinci Főplébánia bankszámlaszáma: 11718000-20010063 (OTP Bank). A vírushelyzet körülményeit látva a Plébánia fenntartására szánt adományokat hálás köszönettel fogadjuk, Isten fizesse meg!