szombat, december 2, 2023

Házaskör

 

A Házaskört a Zajkás házaspár, Péter és Rozi alapította 2012-ben azzal a céllal, hogy a családos házaspárok egymást segítve fedezzék fel és éljék meg házaséletüket a kapott katolikus hitük alapjain.

Körünkbe jelenleg hat házaspár tartozik (Zajkás Péter azóta a Mennyországból segíti többek között a Házaskör tevékenységét is). Kétheti rendszerességgel, péntek esténként találkozunk egy-egy családnál (mikor már a lurkók alszanak). Rövid ima után átbeszéljük a házasélet egy-egy területét, személyes tapasztalatainkat a Szentírás tükrében, majd egy rövid, kötetlenebb beszélgetéssel zárjuk az estét.

Ezen felül évente legalább egy közös -családos- kirándulást is szervezünk és igyekszünk részt venni közös lelkigyakorlaton is. Plébániánk közösségének életében részt veszünk a karácsonyi betlehemezés, a farsang és a csíksomlyói Passió szervezésében és a vasárnapi misét követő zsíroskenyerezésben. Örömmel fogadunk a plébániaközösség életével kapcsolatos egyéb megkereséseket is.

A Házaskör nyitott szívvel várja a hasonló élethelyzetben lévő érdeklődő házaspárokat, akik baráti környezetben, de a Szentírás útmutatásával kívánják elmélyíteni, bensőségesebbé tenni házastársi kapcsolatukat.

 

Az imacsoport vezetője:

 

Náfrádi Attila     Tel.: 30/365-0773             e-mail: na*****@ho*****.com