péntek, szeptember 22, 2023
Korábbi hirdetéseink

Advent 2. vasárnapja – 2018. december 9.

 1.  Ahéten Szt. I. Damazusz pápa, a Guadalupei Boldogságos Szűz Mária, Szt. Lúcia, KeresztesSzt. János és Boldog Brenner János ünnepe lesz.
 2.  Istenéltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplőTestvéreket.
 3.  Adventben a Rorate misék hétfőtől szombatig mindennap reggel ½ 7-kor kezdődnek. Előtte az Úrangyala imádságot imádkozzuk, miseután pedig forró teával és zsíros kenyérrel várunk mindenkit a közösségiházban. Az agapéhoz házi finomságokat is lehet hozni.
 4.  Adventbengyóntatás hétköznap van a Rorate misékután és az esti misék előtt, illetve előre egyeztetett időben.
 5.  Idén is megrendezésre kerül a hagyományos népi betlehemes, amit plébániánk gyermekei adnak elő. Aszereplők házról házra járva jelenítik meg a Megváltó születésének történetét.A gyermekeknek az első próba ma a 9 órai szentmise után van.
 6.  Ma alapítványunkrászorulók számára gyűjt támogatást. A borítékok a kisasztalon találhatók akijáratnál, amit a sekrestyében kérünk leadni. Köszönjük!
 7.  Ma családoskirándulásra hívjuk a kisgyermekes családokat. Úti cél a Merzse-mocsár. Részleteka hirdetőtáblán olvashatók.
 8.  Ezen a hétvégéna Karitász-munkatársak gyűjtést tartanak az „Egymillió csillag a szegényekért” akció keretében. Az adományokkalplébániánk rászoruló családjait segíthetjük.
 9.  Pénteken délpesti ifjúsági rotáte lesz a SoroksáriFatimai Szűzanya templomban.
 10.  Péntek este kisközösségek miséje lesz, utána pediga közösség vezetőkkel tartunk megbeszélést a plébánián.
 11.  Szombaton délután ½ 5-től plébániai lelki nap lesz, amelynek keretében szentgyónásra iskínálkozik plusz lehetőség.
 12.  Plébániánk csatlakozik a Karitász által kiírtjövő hétvégi Angyalbatyu akcióhoz, mely a rászoruló gyerekeket segíti. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 13.  Jövő vasárnap a szentmisék előtt és után a Marana Tha kiadó könyveit árusítják atemplom előtt.
 14.  December 17-én, hétfőn lesz a templom karácsonyi díszítése, dec. 20-án,csütörtökön este 6 órától pedig a templomnagytakarítása.
 15.  December 17-én 16 órától lesz az ovis karácsonyi ünnepség a templomban,dec. 19-én du. ½ 4-től pedig az iskolakarácsonyi koncertje.
 16.  December 22-én du. 1 órától lesz a nyugdíjas klubdélután a közösségiházban.
 17.  AWlassics utcai karitász-házdecemberben zárva tart.
 18.  2019. február első hétfőjén kezdődik a következő Jegyeskurzus, amelyről részletek a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.
 19.  Plébániaiesemények időpontjai mostantól a honlapunkról is elérhetőek a plébániai online naptárban.