péntek, szeptember 22, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 29. vasárnap, a missziók vasárnapja – 2020. október 18.

  1. Rózsafűzért imádkozunk október hónapban az esti szentmisék előtt ¼ 6-tól, illetve szerdán reggel 8 órakor.
  2. Ma a missziók javára lesz országos gyűjtés.
  3. Előre hirdetjük, hogy november 7-re PKH-s kirándulást tervezünk.
  4. A templomban a vírushelyzet miatt a hétvégi szentmiséken a képviselőtestület tagjai segítenek az érkezőknek abban, hogy hol találnak még szabad helyet a megfelelő távolság megtartása végett. Amikor a templom ajtajára kikerül a MEGTELT tábla, azzal kérjük az ezután érkezőket, hogy maradjanak kint az udvaron, és a kihangosítás által vegyenek részt a szentmisén. Áldoztatás ezentúl is lesz a kint tartózkodók számára. Szeretettel kérjük a kedves hívek megértését, és hogy mindannyiunk érdekében engedelmesen fogadjuk el a szükséges szabályok bevezetését.
  5. Hálásan köszönjük a kedves hívek adományait, melyekkel perselypénz vagy átutalás formájában támogatják plébániánk stabil működését. Isten fizesse meg!
  6. Böjte Csaba árvaházait segítő közösség kérését megfontolva egy külön gyűjtéssel támogatjuk ezeket az intézményeket. Az árvaházak a vírushelyzetben is fokozottan rászorulnak a támogatásra, és az említett ismerős közösség el is fogja juttatni oda a gyűjtésünket. Kérjük ezért, hogy a „Böjte Csaba árváinak” feliratú perselybe adakozni szíveskedjenek. A gyerekek nevében is köszönjük.