vasárnap, június 23, 2024
Korábbi hirdetéseink

Évközi 3. vasárnap – 2019. január 27.

HIRDETÉSEINK

 1.  A héten Aquinói Szent Tamás, Bosco Szent János, és Urunk bemutatása (Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepe lesz.
 2.  Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. A héten megtörtént a templomi kazáncsere. Kérjük a kedves testvéreket, hogy továbbra is fokozottan figyeljenek, hogy az ajtók mindig csukva legyenek.
 4.  A héten első péntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről.
 5.  Pénteken 17 órától a Közbenjáró imacsoport tart vezetett Szentségimádást. Előtte, a péntekenként megszokott módon, 15 órától most is lesz vezetett Szentségimádás.
 6. Szombaton 17 órától első szombati Rózsafűzért imádkozunk.
 7.  Szombaton, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, az esti Szentmisén lesz a gyertyák megáldása. Azon a misén lesz annak a gyertyának a megáldása is, amely a júniusban hozzánk érkező Missziós kereszt helyén áll majd a templomban. Ebből az alkalomból szeretnénk majd minden családnak egy-egy missziós gyertyát adni, és kérjük, hogy imádkozzanak otthonaikban is plébániaközösségünkért a Missziós kereszt érkezéséig.
 8. Aki szeretné, szombat estére hozzon magával gyertyát megáldásra, és azt egész évben használni tudja egyéni vagy közös imádságokra.
 9. Jegyes kurzust február 4-től tartunk azon jegyespárok részére, akik templomunkban szeretnék tartani az esküvőjüket. Jelentkezni a plébánián lehet. Részletes információk a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.
 10. Február 9-én, szombaton este lesz az idei farsangi bál a közösségi házban és a tornateremben.Kérjük a kedves testvéreket, a szervezéshez nyújtott segítségképpen, hogy ne az utolsó pillanatra hagyják a belépőjegy megvételét. A programok 16 órától kezdődnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és lesz babasarok is az egészen kicsiknek. Szívesen fogadunk tombola felajánlásokat is, ami nemcsak tárgyi felajánlás lehet.
 11. Családi katekézis a következő félévben február 17-én és március 10-én lesz.
 12. Február 23-án este 7 órától a Soroksár-Újtelepi Szent István Plébánián espereskerületi „Divatkatasztrófa-bál” lesz 14-21 éves fiatalok számára. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 13. Május 31-től június 2-ig lelkigyakorlat lesz  házaspárok számára Szent II. János Pál pápa A Test Teológiája című tanításáról. Jelentkezés módja és részletes információk a hirdetőtáblán olvashatók.
 14. Kérjük a kedves testvéreket, hogy akinek könnyebbséget jelent még az év elején rendezze az egyházi hozzájárulását (közismert nevén „egyházi adó”).