szombat, december 2, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Krisztus Szent Teste és Vére, Úrnapja – 2022. június 19.

 1. A ma esti szentmise után A Budapesti Vándor Kórus évadzáró koncertet ad templomunkban.
  Mindenkit szeretettel hívunk és várunk erre a szép eseményre!
 2. Feri atya újmiséje jövő vasárnap, templomunk búcsúnapján, Mária Szeplőtelen Szíve ünnepén lesz a Főplébánián, június 25-én, szombaton, 18:30-kor, illetve másnap, vasárnap 10:30 h-kor a Szent Margit templomban. A szombat esti új misét agapé követi, várjuk a kedves Testvérek mindenkor is nagyon finom süteményeit, csemegéit!
  A süteményeket szeretettel várják a Szent Margit templomban is, a fél 10-es mise előtti leadással.
  Feri atya újmisés ajándékára gyűjtünk az ezzel a szándékkal felcímkézett álló perselyben. A vele együtt töltött szép és imádságos időért vagyunk hálásak és mondunk hálát az Úrnak. Imádságokkal és az összegyűjtött adományokkal indítsuk papi pályájára Feri atyát az Isten dicsőségére és az egyház javára!
 3. Plébániánk június 27-július 1. között tartandó napközis táboráról részletek a hirdetőtáblán olvashatóak.
 4. Templomunk kövezetének impregnálása június 27-én, hétfőn kezdődik. Önkénteseket kérünk a templom kipakolására, és másnap a kövezet tisztítására. A visszapakolásra 8-án, pénteken kerül sor.
 5. A nyári miserend július 10-vel lép érvénybe. Ekkortól a Szent Margit templomban a 9 órai, a Főplébánián a 10:30 órai szentmise lesz megtartva.
 6. A Balakat, teljes nevén Bódi Mária Magdolna Szentségimádási Hétvége, idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre Balatonfűzfőn 2022. június 23-26. között.