péntek, július 12, 2024
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Advent 3. vasárnapja- 2021. december 12.

  1. A Karácsonyi és év végi ünnepi szentmisék és programok rendjét külön lapon kitettük és hirdetjük.
  2. Most hétvégén alapítványi gyűjtést tartunk a rászorultak részére.  Kérjük, hogy adományaikat a „Rászorulók” felirattal ellátott borítékokban szíveskedjenek leadni a sekrestyében. Isten fizesse meg nagylelkű adományaikat!
  3. A ma esti szentmise után vesperás lesz, a zsolozsma esti dicséretét énekeljük a templomban.
  4. Apakör lesz december 16-án, csütörtökhöz egy hétre, 20.21 perckor a közösségi házban. Szeretettel várunk minden eddigi tagot, amennyiben védettségi igazolvánnyal rendelkezik, továbbá új érdeklődőket is 25 év fölött és/vagy szentségi házasságban, 1-es személyi számmal, nyitott lélekkel.
  5. A pénteki szentségimádáson 19-20 h között a papokért, szerzetesekért, életüket Istennek ajánlókért imádkozunk.
  6. Közeledik az  adventi Triduum, melyet  Balik Béla atya, tart templomainkban karácsony előtt, december 19-én vasárnap, utána hétfőn és kedden az esti szentmise időpontjában. A vasárnapi ( 18:30 h) és hétfői (18:00 h) szentmise a Főplébánián, a keddi a Szent Margit Templomban lesz. A Triduum a szentmise mellett egyben a karácsonyi szentgyónás alkalma is.
  7. A templom takarítása a következő két szombaton a roráté misék után kezdődik, 18-án csatlakoznak a csapathoz Kriszta nővér bérmálkozói is. Vegyünk rész minél többen! Istennek szolgálni ajándék!
  8. Közeledik az év vége, így megköszönjük azoknak a kedves Hívőknek, akik az egyházi hozzájárulásukat már befizették és azoknak is, akik még ezután teszik meg a napokban.