vasárnap, június 23, 2024
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 14. vasárnap – 2020. július 5.

1.  A Főpásztor rendelkezése nyomán augusztus 1-től a Főplébánia vezetését Dr. Harmai Gábor atya veszi át, aki jelenleg az Esztergom-Belvárosi Plébánia plébánosa. József atya a Krisztinavárosi Havas Boldogasszony Plébániára kapott kinevezést. József atyától július 26-án az esti mise után köszönünk el.

2.  Köszönetet mondunk Áron atyának az evezős tábor megszervezéséért, és azoknak is, akik imáikkal kisérték őket az elmúlt napokban.

3.  Már van újra gyóntatás hétfőtől péntekig a szentmisék előtt fél órával. Akik általános feloldozásban részesültek, ne feledkezzenek meg elvégezni a személyes gyónásukat is.

4.  Lelkes Nyári Esték névvel a plébánia kertjében bejárós formában regionális karizmatikus ifjúsági tábor lesz hétfőtől szerdáig minden nap délutáni kezdéssel 15 és 25 év közötti fiatalok számára. Bővebb információk a honlapon.

5.  A héten kedden este kivételesen ½ 6-kor kezdődik a szentmise.

6.  Jövő vasárnap a reggeli 7-es szentmisét Kelemen Imi atya fogja celebrálni. Mivel augusztus 1-vel új feladatkörrel bízta meg a Főpásztor, Imi atyától ezen a szentmisén köszönünk el.

7.  Örömmel adjuk hírül a kedves testvéreknek, hogy várhatóan ősszel kezdődik el az új közösségi ház építése a plébániaépület templom felé való bővítéseként. Az építkezés költségeinek jelentős részét a Magyar Állam támogatja, a kivitelezését pedig az Érsekség vállalta. A telekre történő építkezést, a tervek ismeretében, a képviselőtestület február 13-i ülésén jelentős többséggel támogatta.

8.  Köszönjük a kedves hívek nagylelkű adományait a templomunk virág díszítésére, melyet a Jézus Szíve Oltárnál lévő perselybe helyezhetnek el. Sajnos a járvány miatt kevés virág van a piacon, és magasabb áron lehet megvásárolni, mint korábban.

9.  Köszönjük a templomkert és a plébániakert gondozását, rendezését, valamint a takarítását.

10.  A Budapesti Katolikus Egyetemi Lelkészség keresztény gólyatábort szervez 2020. augusztus 06-10. között Bodajkon. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.