szombat, június 22, 2024
Korábbi hirdetéseink

Évközi 17. vasárnap – 2018. július 29.

 

  1. A héten Aranyszavú Szent Péter, Loyolai Szent Ignác, Liguori Szent Alfonz, Vercelli Szent Özséb és Vianney Szent János ünnepe lesz.
  2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
  3. Csütörtökön 17 órától első csütörtöki Szentségimádást tartunk.
  4. Szombaton 17 órától első szombati Rózsafűzért imádkozunk. A héten első péntek is lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről.
  5. Köszönjük a családi tábor támogatását és az érte mondott imákat. A táborban összesen 20 család vett részt gyermekeikkel együtt. Hálás köszönetet mondunk a szervezőknek és segítőiknek is az önzetlen munkájukért, amivel lehetővé tették ennek a különlegesen értékes tábornak a megvalósulását.
  6. Michelle nővér ajándékára az erre a célra kihelyezett perselyben gyűjtünk adományt, ahová lelki felajánlásokat is várunk névvel vagy név nélkül egyaránt. Michelle nővér búcsúztatása augusztus 11-én, szombaton lesz az esti mise után.
  7. Elkezdtük a célgyűjtést templomunk fűtésének a korszerűsítésére, valamint a templomi mosdó bővítésére, és a templomi hittanterem bejáratának az akadálymentesítésére. Köszönettel fogadjuk erre a célra „CÉLGYŰJTÉS” címmel adományaikat a sekrestyében, az irodában, csekken vagy banki átutalással egyaránt.
  8. A Wlassics utcai karitász ház augusztusban zárva tart.