csütörtök, szeptember 21, 2023
Korábbi hirdetéseink

Évközi 2. vasárnap – 2020. január 19.

1. A héten Boldog Özséb, Szt. Ágnes, Boldog Batthyány-Strattmann László, Szt.Vince, Szalézi Szt.Ferenc és Szt.Pál megtérésének az ünnepe lesz.

2. Lakásszentelőt lehet kérni név, cím és telefonszám megadásával.

3. Aki szeretne szenteltvizet vinni, kérjük, hozzon tiszta és zárható üveget vagy flakont.

4. A Wlassics utcai karitász helység a fűtési szezon végéig zárva tart. Addig a környékbeli plébániák karitász szolgálatát ajánljuk a Testvérek figyelmébe.

5. A mai nappal kezdetét veszi az ökumenikus imahét. Kerületünkben minden nap este 6 órakor kezdődnek az imaalkalmak az alábbi helyszíneken:
hétfőn a szemeretelepi református templomban,
kedden a Kossuth téri evangélikus templomban,
szerdán nálunk,
csütörtökön a szemeretelepi katolikus templomban,
pénteken este pedig a Havanna lakótelepi katolikus templomban.
Vegyünk részt ezeken az alkalmakon, és imádkozzunk együtt a keresztények egységéért.

6. Ma az esti szentmise után a zsolozsma esti dicséretét imádkozzuk a templomban.

7. Február 8-án este 7 órától a Soroksár-Újtelepi Szent István Plébánián espereskerületi „Retro-party” lesz 14-21 éves fiatalok számára. Részletek a hirdetőtáblán hamarosan olvashatók.

8. Február 21-23. között ifjúsági lelkigyakorlat lesz 14-25(30) éves fiataloknak. Szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését.

9. Januárban és februárban Iskolacsipegető és Nyílt órák lesznek a Szt. Lőrinc Katolikus Iskolában. Részletek a hirdetőtáblán (és itt) olvashatók.

10. A héten, csütörtökön délután 4 órakor Játszódélután lesz a Liliomkert Katolikus Óvodában, ahová az óvoda iránt érdeklődőket várják. Részletek a hirdetőtáblán (és itt a honlapon) olvashatók.