péntek, július 12, 2024
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 28. vasárnap

2023. október 15.

1.    A nyugdíjas ping-pong szerdán kezdődik, és ezentúl szerdánként 9-11-ig tart. Váltó cipő szükséges. Szeretettel várunk mindenkit aki mozgásra vágyik!

2.    Apakör lesz csütörtökön 20.23 perces kezdettel, minden édesapát szeretettel várunk.

3.    A papokért, szerzetesekért, életüket Istennek felajánlókért imádkozunk a pénteki egész napos szentségimádás 19-20 h-ig tartó órájában.

4.    Az októberi rózsafüzér imádságok rendje: hétfőn és pénteken a reggeli szentmise után, kedden, szerdán, csütörtökön és szombaton az esti szentmise előtt 17.15-től.

5.    Plébániai ovis hittan indul október 16-i kezdettel, hétfőnként délután 16.30-tól.

7.    Péntekenként lehetőségünk van személyesen is odaülni Jézus lábához, hiszen egész napos szentségimádást tartunk. Aki szívesen vállalná, hogy egy órát Vele tölt, annak megköszönjük, ha fel is iratkozik a hátul kitett lapra.

8.    Zarándoklatot szervezünk Bodajkra november 18-án, egész nap (a délutánt Székesfehérváron töltjük). Részvételi díj 7500 Ft, a buszköltséget az Alapítvány vállalja pályázatból. Jelentkeznia  sekrestyében vagy az irodán lehet, vagy e-mailben a plébánia elérhetőségein. A templomtakarítókat köszönetünk kifejezéseképpen díjmentesen meghívjuk.

9.    Házaspáros lelkigyakorlatot tartunk december 1-3 között (Advent első hétvégéjén), a már hagyományosnak mondható helyszínen, a Máriabesnyői Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Házban. Az idei lelkigyakorlatot Faragó András atya tartja, és mottója: “Örüljetek az Úrban… (Fil. 4, 4) Örömök és erőforrások”

       A részvételi díj 53,600 Ft/házaspár, péntek estétől vasárnap délutánig teljes ellátással. A részvételi díjat a helyszínen SZÉP kártyával is ki lehet fizetni. Amennyiben az összeg kifizetése problémába ütközik, ez ne legyen akadálya a részvételnek, kérem jelezzék, és megpróbálunk segíteni. Ha pedig valaki többet is rá tud szánni, azt nagyon megköszönjük.

       Jelentkezni lehet november 15-ig Náfrádi Attilánál: na*****@ho*****.com, 30/365-0773