szombat, december 2, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 29. vasárnap Missziós vasárnap – 2021. október 17.

 1. Az októberi napokon továbbra is mondjuk a rózsafüzért, hétfőn, kedden, pénteken a reggeli szentmise után, szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt háromnegyed órával.
 2. A következő vasárnapon, október 24-én missziós célokra gyűjt az Egyház.  Isten fizesse meg nagylelkű adományaikat!
 3. Most vasárnap, október 17-én a 9 órai szentmisénket a Mária rádió közvetíti, ezért kérjük a kedves Híveket, hogy a pontosságra fokozatosabban szíveskedjenek ügyelni.
 4. A pénteki PKH-ra, és a keddi IFI hittanra mindenkor szeretettel várjuk a fiatalokat!
 5. Bibliaórára Gábor atya várja az érdeklődőket csütörtökönként, az esti szentmise után, 18:45 h-kor a régi közösségi házban.
 6. Azoktóber 30-ra tervezett Petőfiszállás-pálosszentkúti zarándokútra már csak pár hely van. Részvételi díj személyenként 1.500 Ft. Az árban az utazás költségei és az ebéd is benne van.
  Jelentkezni és fizetni lehet a sekrestyében, az irodán, vagy Stefinél ( tel: 06/20/3427853)
 7. Isten szeretete – Belső gyógyító lelkigyakorlatot tart Beke Tünde-Lidia bencés obláta 2021. november 5. 18 h-tól november 7. 14 h-ig a Szent Margit templomban. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének gyógyulni, Isten kapcsolatukat rendezni, Isten szeretetében elmélyülni.
  Jelentkezni lehet a kitett jelentkezési lapokon.
 8. A bejárati ajtónál, az asztalra kihelyezett dobozban gyűjtjük az elhunytakért kért imaszándékokat. November hónapban a csütörtök esti szentmiséken imádkozunk a cédulákra felírt elhunytjainkért.
 9. Előre jelezzük, hogy november 1. Mindenszentek ünnepe, főünnep, kötelező miserészvétellel. Ezért ezen a napon reggel 7-kor és 9-kor, valamint délután 17 h-kor is lesz szentmise. Az esti szentmise után együtt átzarándoklunk Lucernáriumra a Szent Margit templomba.