péntek, szeptember 22, 2023
Korábbi hirdetéseink

Évközi 30. vasárnap – 2019. október 27.

1. A héten Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok, Boldog Romzsa Tódor püspök, Mindenszentek és Halottak napja ünnepe lesz.

2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.

3. Október hónapban az esti szentmisék előtt ¼ 6-tól közösen imádkozzuk a Rózsafűzért, hétfőnként és szerdánként pedig a reggeli szentmise után.

4. Köszönjük a bál szervezőinek a múlt heti Szüreti Bál megszervezését, valamint a támogatóknak, akik a jegy vásárlásával támogatták az ifjúsági programokat.

5. Szeretettel várunk mindenkit vasárnap este a DÉLFESZT programsorozat záró szentmiséjére és utána a dicsőítő koncertre a tornaterembe. Részletek a mellékelt plakáton és a honlapunkon olvashatók.

6. Köszönjük az adományokat, és az imádságot mellyel hozzájárulnak a DÉLFESZT megrendezéséhez.

7. Pénteken Mindenszentek ünnepe lesz. Ne felejtsük, hogy kötelező ünnep. Templomunkban reggel ½ 8-kor és este 6-kor lesz szentmise. Az esti szentmise után lesz a Lucenárium, azaz elhunyt szeretteinkért végzett imádság. A Lucernárium után az elsőpénteki Szentségimádás iskolája lesz. Minden korosztályt szeretettel várunk.

8. Ez a nap egyben első péntek is lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről.

9. Szombaton 17 órától első szombati Rózsafűzért imádkozunk.

10. Novemberben hétfőnként és péntekenként a reggeli szentmiséket elhunyt szeretteinkért ajánljuk fel. Miseszándékok és adományok a kijáratnál található külön perselybe dobhatók be.

11. November 7-től papírgyűjtés lesz a templomkertben.

12. November 9-én, szombaton zarándoklatra hívjuk a kedves Testvéreket Bátára, Szent Vér kegyhelyre. Indulás reggel 7 órakor lesz autóbusszal, hazaérkezés kora esti órákban. Az önrész 2.000.- Ft, részletes információk a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók. Jelentkezni a sekrestyében vagy az irodában lehet.

13. November 29-től december 1-ig adventi fiútúra lesz általános iskolás korú gyermekeknek. Részletes információk a szórólapon és a hirdetőtáblán olvashatók.

14. Templomi kórusaink szervezésében „Advent-kezdő” zenés áhítatot tartunk november 30-án, Advent első vasárnapjának előestéjén az esti szentmise után. Jöjjünk minél többen, hogy a zene segítségével lelkileg elmélyülve, együtt ünnepeljük a testet öltött Igét.

15. Január 20-tól jegyes kurzusra várjuk azokat a fiatalokat, akik 2020-ban szeretnének templomunkban házasságot kötni. Jelentkezni a plébániánk elérhetőségein lehet.

16. Már elérhető a NEK 2020 regisztrációs felülete, amelyen a résztvevők és szállásadók regisztrálását várják. Plébániánk is készül fogadni csoportokat, amiben kérjük a kedves Testvérek segítségét a szálláslehetőség felajánlásával. A regisztrálás során, kérjük, írják be a „Megjegyzés” rovatban, hogy a Pestszentlőrinci Főplébánia szervezésében érkező csoport tagjainak adnak szállást.  Részletes információk a NEK honlapján olvashatók.