péntek, szeptember 22, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 30. vasárnap – 2020. október 25.

  1. Rózsafűzért imádkozunk október hónapban az esti szentmisék előtt ¼ 6-tól, illetve szerdán reggel 8 órakor.
  2. Hátul a templomban felszereltük a szenzoros szenteltvíz adagolókat, amelyeket megvásároltunk. A szenteltvíznek, mint a keresztségre emlékeztető jelnek a fontosságát ne felejtsük, használjuk bátran és tudatosan!
  3. Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc emlékezetének megőrzésére ajánljuk a Varjú Imre atyával tavaly készített interjúfilmet, amelynek elérését a honlapunkon is lehetővé tettük (Gondolatok rovat).
  4. Október 31-én, szombaton sok szeretettel hívunk mindenkit a Lőrinci zenés esték jótékonysági koncertsorozatunk második alkalmára 19 órakor. Részletek a plakáton olvashatók.
  5. Vasárnap Mindenszentek főünnepe lesz. Az esti szentmise után a Lucernárium szertartását végezzük, azaz elhunyt szeretteinkért imádkozunk.
  6. Novemberben hétfőnként és péntekenként az esti szentmiséket elhunyt szeretteinkért ajánljuk fel. Miseszándékokat a kijáratnál található külön dobozba dobhatjuk be.
  7. Előre hirdetjük, hogy november 3-án este fél 8-tól minden fiatal számára (13+) nyitott ifi összejövetelt tartunk. Témánk: „Hogyan beszéljünk a hitünkről és a vallásunkról?”
  8. November 7-re PKH-s kirándulást tervezünk.
  9. Hálásan köszönjük a kedves hívek adományait, melyekkel perselypénz vagy átutalás formájában támogatják plébániánk stabil működését. Isten fizesse meg!
  10. Böjte Csaba árvaházait segítő közösség kérését megfontolva egy külön gyűjtéssel támogatjuk ezeket az intézményeket. Az árvaházak a vírushelyzetben is fokozottan rászorulnak a támogatásra, és az említett ismerős közösség el is fogja juttatni oda a gyűjtésünket. Kérjük ezért, hogy a „Böjte Csaba árváinak” feliratú perselybe adakozni szíveskedjenek. A gyerekek nevében is köszönjük.