Évközi 31. vasárnap – 2022. október 30.

  1. November 1-én, kedden, Mindenszentek ünnepe van, főünnep, előírás a szentmisén való részvétel. Templomunkban reggel 7.30 órakor lesz szentmise, délután 16.30 h-kor indulunk és elzarándokolunk a Szent Margit templomba. Ott 18.00 h-kor kezdődik a szentmise, utána Lucernáriummal emlékezünk szeretett halottjainkra.
  2. November 3-án, csütörtökön 17.00 h-kor kezdjük az elsőcsütörtöki szentségimádást.
  3. November 4-én első péntek, ne feledkezzünk meg az engesztelésről!
  4. 5-én, szombaton 16 órai kezdettel csendülnek fel Mozart halotti miséjének, a Requiemnek csodálatos dallamai templomunkban, különleges zenei-lelki élményt ígérve a hallgatóságnak. Közreműködnek: a Pestszentlőrinci Főplébánia Énekkara, a Baptista Központi Énekkar, a Rádió Énekkarának művészeiből álló szólista-gárda, a Stúdió Kórus és a Stúdió Zenekar. Vezényel: Strausz Kálmán, nemzetközi hírű karmester.     A jótékonysági est bevétele az orgona felújítási munkáit szolgálja.
  5. Az elsőszombati rózsafüzér a koncert után, 17.30 h-kor kezdődik.
  6. A Requiem előadása miatt az Ibolya utcában elmarad a szentmise.
  7. A fatimai Szűzanya november 12-ig örvendeztet minket templomunkban, addig minden nap imádkozzuk a rózsafüzért, reggel a szentmisék után, este a szentmisék előtt.
  8. Meghosszabbítottuk a papírgyűjtés időtartamát, 2022. október 21. – november 9. között lehet elhelyezni a templomunk udvarán elhelyezett konténerbe a feleslegessé vált papíranyagot.  Kartonpapírt ne hozzanak és ne tegyék a konténerbe, mert nem veszik át tőlünk.
  9. A bejáratnál lévő asztalra kihelyeztük a „Elhunytjainkért” feliratú dobozt, mellette üres cédulákat, ezeken lehet kérni szeretteinkért az imádságot. November hónapban a csütörtök esti szentmiséken az azon a héten temetettekért és a cédulákra felírt szeretteinkért imádkozunk.
  10. Csorvási Ábel 2022. november 25-re, pénteki napra „Ábel és barátai” jótékonyági bált rendez a Rózsa Művelődési Házba. Mindenkit szeretettel várnak a rendezvényre. Kéri a rendező, hogy a szándékot november 11-ig jelezzék (írásban, szóban) a részt venni akarók, mert van egy kritikus szám a megvalósításhoz.