Évközi 32. vasárnap – 2022. november 6.

1.    A fatimai Szűzanya november 12-ig van templomunkban, addig minden nap imádkozzuk a rózsafüzért, reggel a szentmisék után, este a szentmisék előtt.

2.    Jövő vasárnap alapítványi gyűjtést tartunk a rászorultak részére. Adományaikat a szokott módon, a „Rászorultak” feliratú borítékokban szíveskedjenek leadni a sekrestyében. Előre is köszönjük nagylelkű adományaikat!

3.    A bejáratnál, az asztalon lévő „Elhunytjainkért” feliratú dobozba tett cédulákon szereplő halottjainkért november hónap folyamán a csütörtök esti szentmiséken imádkozunk.

4.    Imre atya a 90. zsoltár szavaival hívja sok szeretettel a kedves Testvéreket az élete 90. évfordulóján, 2022. november 26-án, szombat délelőtt 10:30-kor kezdődő hálaadó szentmiséjére templomunkba, ide a főplébániára. Az örömteli szentmisét 12 órakor agapé követi.

A bejáratnál lévő perselyben Imre atya ajándékára gyűjtünk.

5.    November 12-én, szombaton a reggeli szentmise után indul a Gábor atya felhívására bejelentkezett csapat Biatorbágyra.

6.    Meghosszabbítottuk a papírgyűjtés időtartamát, 2022. október 21. – november 9. között lehet elhelyezni a templomunk udvarán elhelyezett konténerbe a feleslegessé vált papíranyag, a korábban hirdetettek szerint. 

7.    Csorvási László Ábel 2022. november 25-én, pénteken 18.30-02.00 között  „Ábel és barátai” jótékonyági bált rendez a Rózsa Művelődési Házban. Mindenkit szeretettel várnak a rendezvényre. Részletek a kis asztalon elhelyezett jelentkezési lapon, a plébánia honlapján és a hirdető táblán.