Évközi 33. vasárnap – 2022. november 13.

 1. Ma van a szegények világnapja. Imádkozzunk a szegényekért!
 2. Mint minden második vasárnapon, ma is alapítványi gyűjtést tartunk a rászorultak részére. Adományaikat a szokott módon, a „Rászorultak” feliratú borítékokban szíveskedjenek leadni a sekrestyében. Előre is köszönjük nagylelkű adományaikat!
 3. A mai naptól templomunkban lesz a világhírű, a bűntudatot és megbocsátást csodálatosan kifejező, márványból és üvegből készült „Meg nem született gyermekek” szobra. A vándorszobor egy hétig lesz nálunk, lelkisége és látványa, a könyörgő imák enyhülést adhatnak az abortuszok okozta sebekre.
 4. Csütörtökön, a megszokott időben Apakör. Témája a „Tengerjáró zongorista legendája” című film.
 5. Pénteken, az egész napos szentségimádás 19-20 h közötti órájában a papokért, szerzetesekért, életüket az Istennek felajánlókért imádkozunk.
 6. A bejáratnál, az asztalon lévő „Elhunytjainkért” feliratú dobozba tett cédulákon szereplő halottjainkért november hónap folyamán a csütörtök esti szentmiséken imádkozunk.
 7. Imre atya várja szeretettel a kedves Híveket a 90. születésnapján, 2022. november 26-án, szombat délelőtt 10:30-kor kezdődő hálaadó szentmiséjére templomunkba. Az örömteli szentmisét 12 órakor agapé követi. Erre várjuk a kedves Testvérek mindenkor is nagyon finom édes és sós süteményeit!
  A bejáratnál lévő perselyben Imre atya ajándékára gyűjtünk.
 8. Csorvási Ábel 2022. november 25-re, pénteki napra, a Rózsa Művelődési Házba tervezett „Ábel és barátai” jótékonyági báljának részletei a hirdetőtáblán, a honlapon és a jelentkezési lapokon olvashatóak. A jelentkezési határidő november 17-re módosult.  Mindenkit szeretettel várnak a rendezvényre.
 9. Közeledik az év vége. Kérjük a kedves Testvéreket, szíveskedjenek átgondolni, hogy az éves egyházi befizetéssel hozzájárultak-e már a plébánia életéhez! Köszönjük azoknak, akik már befizettek és azoknak is, akik még ezután teszik meg!

Korábbi hirdetéseink:

2022. november 6.

2022. október 30.