péntek, szeptember 22, 2023
Korábbi hirdetéseink

Évközi 6. vasárnap – 2019. február 17.

 1.  A héten Szent Marto Jácinta és Ferenc fatimai látnokok, Damiáni Szent Péter püspök, Szent Péter apostol székfoglalása és Szent polikárp püspök ünnepe lesz.
 2.  Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. Ma családi katekézis lesz vasárnap a 9 órai szentmise után. Minden családot szeretettel várunk a gyermekekkel együtt.
 4.  Ma a ½ 11-es szentmisén templomunk kórusa énekel.
 5. Szombaton este 7 órától a Soroksár-Újtelepi Szent István Plébánián espereskerületi „Divatkatasztrófa-bál” lesz 14-21 éves fiatalok számára. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók. Aki Áron atyával szeretne utazni, este ¼ 8-kor van az indulás a plébániáról.
 6.  Jövő vasárnap a katolikus iskolák számára lesz országos gyűjtés. Támogatásukkal azt is kifejezik, hogy a katolikus intézményeknek fontos küldetésük van a társadalomban.
 7. Április 5-től 7-ig lesz az idei házaspáros lelkigyakorlat. Hamarosan részletes információkat is hirdetünk.
 8. A májusi csíksomlyói zarándoklatra a sekrestyében vagy az irodában lehet jelentkezni. Részletek a hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók.
 9. Május 31-től június 2-ig lelkigyakorlat lesz  házaspárok számára Szent II. János Pál pápa A test teológiája című tanításáról. Jelentkezés módja és részletes információk a hirdetőtáblán olvashatók.
 10. A templomban talált tárgyakat a mosdó bejárata melletti alsó szekrényben tároljuk néhány hétig, azt követően pedig a karitászba adjuk le, vagy kidobásra kerülnek.
 11. Templomunk szombati takarítására plébániánk közösségei is jelentkeztek, akiknek ezúton is köszönetet mondunk. Arra kérünk mindenkit, hogy találja meg azt a szolgálati lehetőséget, amivel segíteni tudja a plébániaközösségünk életét.